Interaktivne razglednice iz Zadra koje će vas nagnati da spakirate kofere

Zadar, grad smješten u samom srcu Jadrana mjesto je bogate kulturne baštine i impresivnih građevina koje pričaju tri tisuće godina njegove bogate povijesti. No to je samo djelić onoga što ga čini jednim od najpopularnijih hrvatskih turističkih odredišta. Ugledni Guardian ga je proglasio “novom hrvatskom prijestolnicom coola’, a njegov “laid back” lifestyle i opuštenu atmosferu savršeno je dočarala mlada i talentirana umjetnica Ana Beverin koja je mnoge očarala novim izumom slanja razglednica.

 

Zadar, Interaktivne razglednice

Naime, njezine razglednice dolaze u zanimljivim GIF. formatima, a Ana je u njima nevjerojatno životopisno probudila je sve one čari Zadra te potpuno redefinirala slanje klasičnih razglednica.

Zadar, Interaktivne razglednice

Pa iako je uistinu teško nekome opisati pojam dalmatinske “fjake” i ležernog načina života kojeg vode njegovi mještani, to je bez sumnje uspjelo ovoj uistinu talentiranoj umjetnici.

Zadar, Interaktivne razglednice

Sam pogled na njezine njezine interaktivne razglednice dovoljan je da osjetite lagani ljetni povjetarac u kosi dok ispijate koktel s pogledom na jadransko plavetnilo.

Zadar, Interaktivne razglednice

Inspiraciju sam crpila istražujući grada očima turista. Nekoliko dana sam šetala po Zadru, fotografirala zanimljive kadrove i vizure ne bi li se na taj način i sama podsjetila što je toliko lijepo i posebno u Zadru….

Zadar, Interaktivne razglednice

Razglednice su nastale fuzijom vlastitog iskustva te svih onih lijepih uspomena koje su turisti ponijeli sa sobom iz Zadra te ih opisali na različitim internetskim platformama.

Zadar, Interaktivne razglednice

Na taj način sam shvatila koju priču želim ispričati..” – izjavila je Ana čiju zadarsku priču možete pratiti na stranici ‘Story of Zadar’ kao i njezinom Instagram profilu.

Travel Advisor – Hrvatska

Posjetite i pretplatite se na naš YouTube kanal.

10 dana astronomije – uskoro najveći astro party sezone u Daruvaru

Veličanstvene povijesne utvrde u Hrvatskoj koje vrijedi posjetiti

Britanski Guardian uvrstio 4 hrvatske plaže na prestižnu listu najljepših u Europi