Air France-KLM i Accor lansiraju zajedničke programe vjernosti

Air France-KLM i Accor

Jedinstvena europska putnička inicijativa – više od 70 milijuna korisnika ima priliku osvojiti dvostruke nagrade

Od 20.6.2019. svi članovi klubova  Air France i KLM -Flying Blue i Le Club AccorHotels programa vjernosti moći se skupljati Milje + Bodove. Riječ je o jedinstvenoj prilici da istovremeno skupljate  bodove i milje dok putujete Air Franceom-KLMom i odsjedate u Accor Hotelima:

  • Zaradite Milje prilikom boravka u hotelu i bodove dok letite
  • Pretvorite milje i nagradne bodove i iskoristite ih na najbolji mogući način

Grupa Accor i Air France-KLM jačaju svoje postojeće partnerstvo nudeći po prvi put u europskoj turističkoj industriji sustav dvostruke nagrade cijeloj svojoj globalnoj bazi kupaca.

Svaki put kada naši klijenti putuju s  Air France i / ili KLM, ili ostanu barem jednu noć u hotelu Accor, istodobno će zaraditi i Flying Blue Miles i Le Club AccorHotels Reward bodove.

Zaradite milje i bodove 0,5 boda / € potrošeno na letove (uz redovito prikupljanje milja) 1 noć / € provedena u hotelu (osim uobičajenog prikupljanja bodova)
Pretvorite milje u bodove i obrnuto 4000 Flying Blue Miles = 1000 nagradnih bodova 2000 Nagradne bodove = 1000 Flying Blue Miles

[1] Minimalna konverzija od 2.000 LCAH bodova

Kako bi iskoristili uslugu Miles + Points, članovi moraju povezati svoje račune na www.flyingblue.com ili na web stranici Le Club AccorHotels.

Nakon registracije, kupci će automatski zaraditi Flying Blue Miles i Le Club AccorHotels nagradne bodove kada lete s Air Franceom i / ili KLM-om ili borave u hotelu Le Club AccorHotels koji sudjeluje u njemu.

Ovo novo, ojačano partnerstvo korisnicima nudi više mogućnosti za zaradu i otkup. To omogućuje i Air France-KLM i Grupi Accor da nagrade svoje članove u više faza njihovog putovanja.

O Accoru

Accor je vodeća svjetska ugostiteljska grupa koja nudi jedinstvena iskustva u 4.800 hotela, odmarališta i rezidencija u više od 100 zemalja. S neusporedivim portfeljem brandova od luksuznih do ekonomskih, Accor već više od 50 godina pruža gostoprimstvo svojim kupcima.

Osim smještaja, Accor omogućuje mnogo dodatnih sadržaja i inovativan pristup turizmu. Gosti imaju pristup jednom od najatraktivnijih svjetskih programa vjernosti. S 57 milijuna članova širom svijeta i više od 70 partnera, svojim članovima nudi jedinstvena i atraktivna iskustva.

AF-KLM – Flying Blue program vjernosti

Flying Blue, program vjernosti Air France-KLM Grupe, ima 15 milijuna članova i 33 zrakoplovne partnere i više od 100 ne-zrakoplovnih partnera. Što više putujete, vaša vjernost je više nagrađena. S karticom Flying Blue korisnici mogu pristupiti mnogim uslugama posebno osmišljenim kako bi njihovo putovanje bilo još ugodnije. Na www.airfrance.com i www.klm.com, članovi mogu provjeriti svoj račun, izravno rezervirati ulaznice ili zatražiti da se na njihov račun dodaju nedostajuće milje te vidjeti razlikeraznih Explorer, Silver, Gold i Platinum razina koje su objašnjene putem videa i tutorijala. Oni također mogu provjeriti sve načine kako zaraditi ili potrošiti Miles i kompletan popis svih ponuda partnera u programu “Flying Blue Store”. www.flyingblue.com

 O Air France-KLM grupi

Globalni gigant sa snažnom europskom bazom, glavna područja poslovanja Air France-KLM Grupe su prijevoz putnika, teretni prijevoz i zrakoplovno održavanje. Air France-KLM je vodeća grupacija u smislu međunarodnog prometa na odlasku iz Europe. Svojim klijentima nudi pristup mreži koja pokriva 312 odredišta u 116 zemalja zahvaljujući Air Franceu, KLM Royal Dutch Airlinesu i Transaviji. S flotom od 550 zrakoplova i 101,4 milijuna putnika prevezenih 2018. godine, Air France-KLM obavlja do 2300 dnevnih letova, uglavnom iz svojih čvorišta u Parizu-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol.

S programom vjernosti Flying Blue jedan je od lidera u Europi s više od 15 milijuna članova. Zajedno sa svojim partnerima Delta Air Lines i Alitalia, Air France i KLM vode najveći transatlantski joint venture s više od 275 dnevnih letova. Grupa također nudi prijevoz tereta i rješenja za zrakoplovno održavanje. Air France i KLM također su članovi saveza SkyTeam koji ima 19 članova zrakoplovnih tvrtki, nudeći korisnicima pristup globalnoj mreži od preko 14.500 dnevnih letova u više od 1.150 destinacija u više od 175 zemalja.

Travel Advisor – Busines

Posjetite naš YouTube kanal.

Važne novosti iz avio kompanije Air France /KLM

Najveće avio kompanije

Meditacija u oblacima – diši, diši, poleti