Air Serbia uvodi letove za Rijeku i Zadar

Air Serbia uvodi letove za Rijeku i Zadar

Uz već postojeće letove za Zagreb i Dubrovnik, Air Serbia od lipnja 2019. uvodi i direktni let za Rijeku i sezonsku liniju za Zadar.

Srbijanska nacionalna aviokompanija  će od lipnja 2019. uvesti izravne letove za sedam destinacija, među njima su i Rijeka i Zadar.

Obzirom na interes na postojećim linijama koje povezuju hrvatske gradove i Beograd koje već godinama postoje iz Dubrovnika, Zagreba, Splita i Pule, sigurno je kako će ove linije biti vrlo rentabilne.

Informaciju je potvrdio je generalni direktor kompanije Duncan Naysmith. Najavljeno je sedam novih destinacija u ovoj sezoni. Air Serbia uvodi redovne direktne letove preko cijele godine prema sedam novih destinacija – Kijev, Madrid, Barcelonu, Rijeku, Krasnodar, Helsinki i Kairo, kao i dve sezonske linije za Nicu i Zadar.
Osim uvođenja novih destinacija, bit će povećan i broj letova na sadašnjim linijama Air Serbie, uključujući Zuerich, Pariz i Dubrovnik.

Air Serbia nastala 2013. ugovorom o strateškom partnerstvu srbijanske vlade i nacionalne zrakoplovne kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Etihad. Etihad Airways postao je vlasnik 49 % dionica kompanije, a 51 % u vlasništvu je srbijanske vlade.

Kompanija danas leti na više od 50 destinacija u Europi, na Mediteranu i na Bliskom istoku.

Travel AdvisorEuropa

Pratite naš YouTube kanal.

Prva direktna linija iz SAD-a za Hrvatsku

Air Transat pojačava liniju Toronto – Zagreb

Da li je ovo najbizarniji razlog za prisilno spuštanje aviona ?