Airbus planira teretni prostor zrakoplova pretvoriti u udobne spavaonice za putnike

Airbus planira teretni prostor zrakoplova pretvoriti u udobne spavaonice za putnike

Airbus planira teretni prostor zrakoplova pretvoriti u udobne spavaonice za putnike. Proizvođač zrakoplova u suradnji sa Zodiac Aerospaceom do 2020. planira u donjim dijelovima zrakoplova napraviti prostor u kom bi putnici mogli ugodno spavati.

Planovi su ovo koji će dugim putovanjima zrakoplovom dati potpuno novu dimenziju. Putnici će moći duge letove provesti u udobnosti kreveta i odmorni uz puno manje stresa stići na svoje odredište.

Opremanje teretnih prostora zrakoplova veliki je izazov i nešto potpuno novo za proizvođača. Projekt je ovo u kom je Airbusu partner Zodiac aerospace. Bit će ovo veliki korak kako za avioindustriju, tako i za putnike. Predviđen je i prostor u kom će posada moći odmoriti, što je također veliki korak, jer su dugi letovi za njih također iscrpljujući. Za sigurnost letenja odmorna posada je jako bitna.

Provesti sate i sate u zrakoplovu zna biti zaista naporno. Nova usluga omogućit će ugodno putovanje, a što je još bolje omogućit će putnicima da na odredište dođu sviježi i naspavani.

Prema izjavama proizvođača prostor za spavanje će u slučaju potrebe prevoženja teret biti vrlo lako ponovno pretvoriti u teretni prostor.

Travel Advisor – business 

Posjetite naš YouTube kanal.

Thai Airways zabranili putovanje prvom klasom pretilim putnicima i roditeljima s malom djecom

Povijesni let bez presjedanja na relaciji Australija – Velika Britanija

 

 

Children free zone u avionima ?