Alta Badia sezonu započinje gurmanskim kreacijama

Posljednjih godina Alta Badia sve uspješnije spaja skijanje je i vrhunske gastronomske užitke. Alta Badia sezonu započinje gurmanskim kreacijama.

U VIP Loungeu kod žičare na stazi Gran Risa pripremt će se vrhunski specijaliteti, a uz to gosti će moći u utrkama i puno boljem pogledu od onog sa tribina.

Alta Badia sezonu započinje gurmanskim kreacijama                           Alta Badia sezonu započinje gurmanskim kreacijama

U nedjelju, 16. prosinca, kulinarsko iskustvo počinje ranim doručkom na kom će gosti moći probati slastice koje će pripremati čuveni Richard Wieser iz lokalne slastičarne “I Dolci di Ricky”.

Menu za ručak kreirat će dva kuhara okićena Michelinovim zvjezdicama Gerhard Wieser** (Restoran Trenkerstube u hotelu Castel, Tyrol/Merano) i Alfio Ghezzi**(Locanda Margon u vlasništvu Cantine Ferrari, Ravina/Trento). Izbor sireva i suhomesnatih proizvoda bit će posluženi za predjelo, a zatim ćete uživati nekoliko sljedova koje će ovi chefovi pripremiti.

Alta Badia sezonu započinje gurmanskim kreacijama

U ponedjeljak navečer, lokalni chef Andrea Irsara (iz restorana gourmet hotela Gran Ander) će u društvu Karla Baumgartnera* pripremati specijalitete s roštilja.

Wine bar Gran Risa Alpine Stube, toplo i ugodno malo arhitektonsko čudo u sklopu VIP loungea servirat će samo najbolja vina Južnog Tirola.

Alta Badia sezonu započinje gurmanskim kreacijama

Novost u Lounge je Gran Risa Style lounge bar gdje će se gosti moći opustiti u elegantnom i sofisticiranom okruženju, uz koktele najboljih barmena iz Bonaventura Maschio.

Ulaznica uključuje i pristup tribini “La Crusc”, ulaz na žičaru i VIP Lounge, menu u četiri slijeda i ulaz u Gran Risa Style bar.

Cijena za Veleslalom u nedjelju 16. prosinca je 240 Eura, a za paralelni slalom u ponedjeljak 17. 170 Eura. Dodatne informacije su dostupne na www.skiworldcup.it.

Alta Badia sezonu započinje gurmanskim kreacijama

ALTISSIMO – Najekskluzivniji Brunch na Dolomitima , novost u 2018/19

U tjednu svjetskog skijaškog Kupa održava se i najbolji kulinarski event. U ponedjeljak 17. od 11 do 17 sati održat će se i prvo izdanje gastro događanja “ALTISSIMO – The Dolomites’ Most Exclusive Brunch”.

Tri Michelinova chefa, predvođena Norbertom Niederkoflerom (restoran St. Hubertus Restaurant u hotelu Rosa Alpina, 3 Michelinove zvjezdice) predstavit će novu inicijativu branda koja bi trebala biti vrhunac desetog izdanja eventa A taste for skiing.

S Matteom Metulliom (Restoran La Siriola u Hotelu Ciasa Salares, 2 Michelinove zvjezdice), Nicolom Laeraom (Restoran La Stüa de Michil u Hotelu La Perla, 1 Michelinova zvjezdica) i Marcom Spinelliem (chef u Club Moritzino), Norbert Niederkofler bit će zvijezda ovog vrhunskog gastro događaja namijenjenog malom broju pažljivo odabranih gostiju.

Posjetite naš YouTube kanal.

Travel Advisor : skijanje

Alta Badia – ekskluzivno skijalište u srcu Dolomita

Kako odabrati opremu za skijanje ?

Ako se sjećate Krampusa onda je Obertauern pravo mjesto za vas