Big Berry Art colony u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu

Big Berry izložba Zagreb

BIG BERRY najavljuje izložbu

BB Art colony u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu

 

Big Berry izložba Zagreb

Izložba BIG BERRY – BB Art colony, Nina Urh – Luxury of Freedom gostuje u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu (MSU Zagreb). Službeno otvorenje održat će se u srijedu, 02. listopada s početkom u 17 sati u prostoru Otvorene galerije u MSU (prizemlje).

Izložba je rezultat uspješne suradnje BIG BERRY-ja i Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu koji je prepoznao vrijednost projekta i podržao njegovo predstavljanje široj javnosti.

Izložbom BIG BERRY – BB Art colony, Nina Urh – Luxury of Freedom predstavljeni su radovi nastali u sklopu BB Art colony projekta kojeg BIG BERRY provodi od 2018. u resortu na rijeci Kupi u Sloveniji. Projektom je okupljeno 17 autora i autorica iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Španjolske koji su ukupno izradili 373 m2 murala i stvorili ulicu umjetnosti usred prirode. U sklopu izložbe bit će prezentiran rad slovenske autorice Nine Urh, nastao 2018. na temu Luxury of Freedom / Luksuz slobode, što je i službeni slogan BIG BERRY branda. Radovi ostalih autora i autorica bit će predstavljeni projekcijom fotografija, dok će informacije o projektu i autorima / autoricama biti dostupni kroz službeni katalog projekta, BB Mural book.

Big Berry izložba Zagreb

Na izložbi će biti prikazani radovi: Ninja Tigera, Ines Milčić – Pekmezmed, Jadranke Lacković – ojoMAGico, Cristine Ramirez Bueno, Sanje Stojković, Rine Barbarić – malac & smola, Nine Urh i Maje Biondić, nastali 2018. te radovi: Taje Sever – Kukamkuro, Marka Ropa, Teje Kleč – Teje Ideje, Anje Polh Kralj, Dejana Kralja, Nastje Mezek, Tee Jurišić – KVAR illustration, Mete Wraber i Monike Lang, nastali 2019.

Big Berry izložba Zagreb

Nina Urh, po obrazovanju krajobrazna arhitektica, po vokaciji ilustratorica i grafička dizajnerica, trenutno djeluje u Ljubljani u području umjetnosti i dizajna na različitim projektima. Njenim stilom, koji je snažno obilježen utjecajem japanskog minimalizma te kubizma, dominira gradnja vizualnog prostora apstraktnim, plošnim oblicima i čistim linijama. Vlastiti stil opisuje kao minimalizam s dozom humora.

BIG BERRY je sestrinska tvrtka slovenske firme Hosekra d.o.o. koja je iskoristila gotovo 30 godina iskustva i kroz suradnju s dizajnerskim studijima i arhitektima kreirala seriju suvremenih, udobnih i luksuznih mobilnih kućica, uz što i razvija vlastitu franšizu.

BIG BERRY Kolpa RIver prva je i najvažnija BIG BERRY destinacija, smještena na obali rijeke Kupe u Sloveniji, mjesto je na kojem se kreiraju novi turistički modeli kao i različiti projekti koji se putem franšiza šire diljem svijeta. Jedan od projekata kojim se turistički koncept nadograđuje dodanim vrijednostima jest upravo BB Art colony, čiji će rezultati biti prikazani najavljenom izložbom u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Izložbu je moguće posjetiti do 27. listopada u radnom vremenu Muzeja suvremene umjetnosti.

Travel AdvisorAlpe Adria

Pretplatite se na naš YouTube kanal

Velika bobica u Beloj Krajini

Terme Laško obilježile 165 godina zdravstvenog turizma

Zašto se treba više puta vratiti u Ljubljanu ?