Da li je ovo najbizarniji razlog za prisilno spuštanje aviona ?

Da li je ovo najbizarniji razlog za prisilno spuštanje aviona ?

Postoje mnogi razlozi koji uzrokuju prisilno spuštanje aviona, a ovaj je jedan od najbizarnijih.

Nije bilo u pitanju niti kvar, niti sumnjivi signali, niti NLO, niti neka teška bolest ili turbulencije. Razlog je bila ljubomora.

Mlada obitelj s djetetom se ukrcala na avion u Dohi i krenula na odmor na Bali. Muž je ubrzo, ni kriv ni dužan,  zaspao snom pravednika. Sumnjičava žena je iskoristila situaciju i pritisnula telefon na njegov usnuli palac i tako ga otključala. U telefonu je našla dokaz kako je muž vara i frka je počela. Žena je počela udarati muža i urlati na očigled uplašenom djetetu i na zabavu ostalih putnika. Ubrzo je postalo opasno pa više nije bilo zabavno. Žena je podivljala i napravila čitav spektakl u avionu. Posada je nije mogla smiriti pa kapetanu zrakoplova nije preostalo ništa drugo nego prinudno sletjeti u Indiju u grad Chennai.

najbizarniji razlog za prisilno spuštanje aviona

Epilog je da je obitelj iskrcana te završila u zatvoru jer nisu imali Indijsku vizu. Nakon toga su deportirani u Kuala Lumpur u Maleziju. O njima se ne zna ništa osim da su bili Iranski državljani.

Qatar nije odao imena jer se radi o zaštiti podataka putnika, a to nije učinila ni Indijska policija. Troškove je, naravno, podnijela obitelj sama. Nije još poznato da li e Qatar Airways tražio naplatu troškova od putnika za prisilno spuštanje u Chennai.

Događaj se zbio prije par mjeseci.

Da li je ovo najbizarniji razlog za prisilno spuštanje aviona ? Mogao bi biti.

Travel AdvisorBusiness

Posjetite naš YouTube kanal.

Meridijani – Vlado Šestan

 Zašto su neke avio karte jeftinije od drugih ?

Mislite kako su sjedala u ekonomskoj klasi skučena? Razmislite ponovno!