Black Friday – plovite rijekama 30 % jeftinije

plovite rijekama 30 % jeftinije

Riječna krstarenja bilježe rast na unutarnjim plovnim putevima u Europi. Ako ste ljubitelji rijeka svakako morate otići na neko od riječnih krstarenja. Black Friday – plovite rijekama 30 % jeftinije !

Zasigurno ćete se složiti kako je krstarenje rijekama predivno iskustvo. Usput možete vidjeti sela, gradove i uživati u najslikovitijim pogledima na mjesta kroz koja prolazite.

plovite rijekama 30 % jeftinije

Europen Waterways kompanije je 35 godina dugim iskustvom u organizaciji ove vrste putovanja. Ovogodišnji Black Friday odlučili su ponuditi 30% popusta na svoje aranžmane. Ovo je prava prilika za odabrati svoj odmor na jednom od luksuznih brodova iz njihove flote i uživati istražujući europske plovne puteve.

Daleko od buke i gužve gradova ova putovanja omogućuju uživanje u gastro ponudi, luksuzu i izuzetnoj usluzi brodova koji će vas svakoga dana odjesti na novo mjesto bez dosadnog pakiranja, raspakiravanja i mijenjanja hotela.

plovite rijekama 30 % jeftinije

30 % popusta povodom Black Fridaya izvrstan je trenutak za rezervirati riječno krstarenje!

Ako svoj odmor na luksuznom plovećem hotelu odlučite rezervirati između 23. i 27. prosinca i odlučite se za neko od putovanja iz ponude ostvarit ćete veliki popust.

plovite rijekama 30 % jeftinije

U ponudi je veliki broj prekrasnih krstarenja, pa je najveći problem odabrati ono najzanimljivije. Od juga Francuske, sve do Škotske i Irske, pa do Venecije na zapadu. N a vama je samo odabrati svoju rutu i uživati na nekom od brodova dok stručna posada brine da uživate u svakom trenutku plovidbe!

Više informacija potražite na europeanwaterways.com.

Posjetite naš YouTube kanal.

Travel Advisor Business

Krstarenje rijekama i kanalima Italije

10 dobrih strana krstarenja

10 razloga zašto se obratiti putničkom agentu