Božićna čarolija u Dolomitima

Božićna čarolija u Dolomitima

 

Božićna čarolija nije samo u velikim gradovima

Alta Badia nudi drugačiji doživljaj.
 Upoznavajući planine doživite i čaroliju Adventa na skijalištu Alta Badia. Želimo da svi  gosti dožive dio te magične atmosfere koju Alta Badia nudi u ovo doba godine.

U selu spremnom za Božićne blagdane očekuje vas magična atmosfera u srcu Dolomita.  Posjetite Paisc da Nadé. Božićno selo gdje ćete upoznati vrijednosti i tradiciju proslave Božića u samom centru San Cassiana.

Tradicionalno Božićno selo nudi jedinstvenu atmosfeu

I ove godine moći ćete uživati u šetnji i piću u pješačkoj zoni San Cassiana, Alta Badia.  Zimsko Božićno selo smješteno je u centru grada. U njemu vlada tradicionalna božićna atmosfera Južnog Tirola.  Tradicionalne drvene kućice, svijetla, lampice i sezonski ukrasi set su za mnoštvo aktivnosti, predstava i evenata. U kolibama će se nuditi raznovrsne kulinarske delicije, privlačeći turiste da probaju lokalne specijalitete.  Paisc da Nadé posebno je mjesto usko povezano sa blagdanskom tradicijom ovog planinskog kraja.Tradicionalna drvena scenografija koju kreiraju lokalni umjetnici , pa i životinje sudjelovat će u programu i kreiranju čarobne blagdanske atmosfere. Posjetitelji mogu uživati u šetnji sa ljamama i alpakama.

Božićno selo bit će otvoreno od 1. prosinca 2017. do 7. siječnja 2018. Radit će od 16 do 19 sati svaki dan.

Božićni sajam u Corovari

Božićni sajam smjestiti će se još jednom u centru mjesta Corovara. Na sajmu će se nuditi sve vrste božićnih dekoracija, predmeta ručne izrade, ali i lokalnih prehrambenih proizvoda i specijaliteta u drvenim kućicama.  Moći ćete isprobati domaće slastice, selekciju finih čajeva i kuhanih vina,uopzavajući božićne tradicije Tirola i uživajući u blagdanskoj čaroliji.

Božićni sajam u Corovari bit će otvoren od 6. do 10. prosinca, od 15. do 17. prosinca, te od 22. prosinca do 7 siječnja 2018.

Ne propustite doći i posjetiti čarobni Paisc da Nadé, Božićno selo u kom ćete doživjeti svu tradiciju i tradicionalne vrijednosti Božića u samom centru pekrasnog San Cassiana.  Bit će otvoreno od 1. prosinca 2017, pa do 7. siječnja 2018. godine.

Travel Advisor : Skijanje , Alta Badia , Dolomiti , Cortina , Kronplatz