British Airways uvodi novu liniju između zračnih luka London City i Split

British Airways uvodi novu liniju

British Airways uvodi novu liniju između  između zračne luke London City i zračne luke Split. BA najavljuje  letove na novoj izravnoj liniji London – Split i time proširuje svoju ponudu na našem tržištu.

Hrvatski će putnici koji lete iz Splita, imati priliku iz prve ruke iskusiti sve prednosti i kvalitetu usluge na letovima British Airwaysa, na direktnim letovima za londosku zračnu luku London City.

Novi let između Londona i Splita bit će dostupan tri puta tjedno tijekom ljetnog reda letenja, od 2.lipnja do 20. rujna, te će omogućiti poslovnim, ali i ostalim putnicima iz obje države da s lakoćom planiraju svoja poslovna putovanja i odmor, te slete u londonsku gradsku zračnu luku.

British Airways uvodi novu liniju

Nova usluga British Airwaysa bit će  dostupna na relaciji između ove zračne luke u Londonu i zračne luke Resnik u Splitu. Na ovaj će način Split direktno biti povezan s Londonom i svijetom, dok će s druge strane, britanski putnici imati mogućnost otkriti prekrasan Split i njegovu okolicu za vrijeme ljetne sezone.

Karte za novu rutu bit će dostupne po cijeni od 75 Funti.

Hrvatska je i do sada bila dobro povezana sa britanskom metropolom, ali s drugim aerodromima, Luton i Getwick. BA s Heathrowa  leti za Zagreb i Dubrovnik, a s novom linijom za Split broj tjednih letova iz naše zemlje za london skočit će na 7.

British Airways je nacionalna i najveća aviokompanija Ujedinjenog Kraljevstva, također je i peta po veličini u Europi.

Travel AdvisorEuropa

Pratite naš YouTube kanal.

Cijene u Londonu padaju

London ima šest aerodroma

Besplatne atrakcije u Londonu – 6 prijedloga