Disneyland diže cijene

Disneyland diže cijene

Disneyland diže cijene. Samo nekoliko dana prije otvorenja novog dijela parka na temu Star Wars, kompanija Walt Disney objavila je da poskupljuju ulaznica. Tematski parkovi drugi su po veličini izvor zarade za Disney, a lani su donijeli 18,4 milijardi dolara prihoda te 3,8 milijardi dolara operativne dobiti.

Disneyland se sastoji od zabavnih parkova, hotela, terena za golf i Disney sela s dućanima, restoranima i kafićima. Većina posjetitelja u Disneyland dolazi na jednodnevni izlet, iako jedan dan za obilazak Disneylanda nije dovoljan.

Disneyland diže cijene

Disney je  priopćio kako mijenja cijene ulaznica za američke zabavne parkove, a cijene nekih jednodnevnih ulaznica porast će i za 25 posto.Novo poskupljenje dolazi nepunu godinu nakon prošlog rasta cijena od 18 posto.

Cijena najjeftinije dnevene ulaznice sada je više od 100 dolara, a cijena dnevnog parkinga skočila je s 20  na 25 dolara.

Disneyland diže cijene

Najviše će poskupjeti jednodnevna ulaznica za Disneyland u kalifornijskom Anaheimu u špici sezone. Umjesto  124 dolara, trebat će izdvojiti 135 dolara. Obična ulaznica skače sa 110 na 117 dolara.

Ulaznice za zabavni park u Orlandu na Floridi trenutno se kreću između 109 i 129 dolara, a poskupjet će između dva i četiri posto.

Disneyland diže cijene

Planirate li uskoro posjetiti Disney World ili Disneyland cijene je dobro znati.  Ako imate dijete, ova će vam destinacija prije ili poslije iskočiti kao mjesto gdje ćete morati otputovati.

Travel Advisorlifestyle

Posjetite naš YouTube kanal.