Besplatni doček nove godine u susjednim gradovima

Odlučili ste se za doček Nove na otvorenom? Silvestarska noć na trgovima uz dobru glazbu, mnoštvo ljudi i raznoliku ponudu hrane i pića u gardovima kod nas i okolici već tradicionalno garancija je dobre zabave. Još ako vas i posluži vrijeme ovo je možda i najljepši i najveseliji način za poželjeti dobrodošlicu novoj 2019. godini.

Beograd

Glavni program za doček Nove godine u Beogradu trajat ćetri dana, od 30. prosinca do 1. sječnja. 30. prosinca rezerviran je za DJ nastupe, 31. prosinca program je prilagođen mladima s najvećim zvjezdama koje će privući najviše publike. 1. sječnja možete uživati u koncertu klasične glazbe. Za doček Nove 2019. godine ispred Skupštine nastupaju Haris Džinović, Bajaga i Instruktori, Saša Kovačević i Dejan Petrović Big band.
Dan kasnije, odnsono 1. sječnja pred Skupštinom će nastupati Aleksandar Sedlar sa Beogradskim simfoničarima i gostima. Među njima će biti solisti.

doček Nove na otvorenom

Novi Sad

Novi Sad će ući u 2019. godinu uz regionalne i sjvetske glazbene zvjezde. Proslava dvije nove godine, po gregorijanskom i julijanskom kalendaru, nastavlja se i ove godine nastupima Magnifica, Dr Neleta Karajlića i svjetski poznatog DJ dvojca Filatov i Karas na centralnom novosadskom Trgu slobode. Autentičan zvuk Balkan-disko-šlagera i specifična energija Magnifica, trebali bi 31. prosinca osigurati Novosađanima i gostima zaista dobru zabavu.

Doček Nove na otvorenom

Sarajevo

Bosanskohercegovačka glazbena zvijezda Hari Mata Hari, nastupom ispred Vječne vatre uvest će građane, goste i turiste Sarajeva u Novu 2019. godinu.Sarajevo ove godine sugrađanima i svim gostima planira prirediti kvalitetan glazbeni i zabavni novogodišnji show uz fantastičnu atmosferu u gradu, i to tri noći za redom. 30. prosinca Omladinski orkestar „MuzikArt“ ispred sarajevske Katerdrale Srca Isusova izvesti najpoznatije klasične kompozicije i splet evergreen pjesama. 1. sječnja 2019., ispred Vječne vatre, nastupit će Branko Đurić Đuro sa kultnim pop-rock bendom Bombaj štampa.

doček Nove na otvorenom

Split

Split, na uvijek privlačnoj Rivi organizira veliki doček nove godine na otvorenom. Na dočeku će ovog Silvestrova nastupiti Magazin i Jasmin Stavros. Biti će to prava zabava za pamćenje uz glazbu i svjetlosnu produkciju, a trajati će sve do ranih jutarnjih sati. Točno u ponoć nebo iznad Splita osvijetlit će spektakularan vatromet.

Zagreb

Zagreb već tradicionalno i ove godine želi biti šećer na kraju i do posljednjeg trena skriva imena izvođača za doček Nove godine na Trgu bana Jelačića. Ako je suditi po organizaciji Adventa i broju i kvaliteti događanja u ovo blagdansko vrijeme, bezobzira na tajnovitost ovaj doček trebao bi garantirati dobru zabavu.

Venecija

Doček Nove 2019. na ulicama i trgovima Venecije mora biti poseban i romantičan, a središte zbivanja je Trg Svetog Marka. Na ovom mestu, zadnje trenutke do Nove godine odbrojavat će sat na velkom tornju bazilike Sv. Marka. Postoji i jedna zanimljivost kod dočeka u Veneciji. U ponoć nastupa zajednički poljubac. Treba poljubiti nekoga, kako biste bili dio tradicije najromantičnijeg grada na svijetu. Potrudite se biti u blizini nekog tko vam se sviđa.  Silvestrovo ovdje pamtit ćete po glazbi, maskama, hrani i gondolama. Glazba je bitna za ovaj grad, posbno crkvena i opera.

doček Nove na otvorenom

Ljubljana

Sivestarska noć u ljubljani kao i drugim europskim gradocima bit će vesela i svečana, te programom prilagođena svim uzrastima. Ulazak u 2019. Ljubljana će proslaviti spektakularnim vatrometom Na Kongresnom trgu nastupaju Anabel, Nika Zorjan i Victory. Mestni trg će na pozornici ugostiti Maraaya&Jazzilaz i Klaru Jazbec. Pogačarjev trg rslavit će uz Gala Kvintet i France in krila, a Trg francoske revolucije uz Super Action Heroes, Red Five Point Star i Elvis Jackson.

Travel Advisor Lifestyle

Posjetite naš YouTube kanal.

10 najljepših božićnih sajmova u Europi, a nisu Beč ili Zagreb

Neobični i prekrasni božićni običaji

Kuda Putuje Djed Božićnjak – 510 000 000 kilometara u jednoj noći