easyJet odabrao Hrvatsku za destinaciju godine

EasyJet uvodi 4 nove linije za Hrvatsku

easyJet proglasilo je Hrvatsku destinacijom godine.  Tiskanjem srpanjskog izdanja inflight magazina kojeg su po prvi put u povijesti posvetili samo jednoj zemlji – Hrvatskoj to su i potvrdili. easyJet odabrao Hrvatsku za destinaciju godine.

Riječ je o publikaciji koja je namijenjena njihovim putnicima i koja će pridonijeti dodatnoj promociji hrvatskih destinacija. Magazin na mjesečnoj bazi ostvaruje doseg veći od 6 milijuna putnika.

easyJet odabrao Hrvatsku za destinaciju godine

easyJet je Hrvatsku odabrao kao destinaciju u kojoj bilježi porast prometa. Time je naša zemlja postala  jedna od ključnih destinacija ovog avioprijevoznika koji tijekom ljetnih mjeseci u hrvatske destinacije preveze više od milijun putnika. 

Samo u ovoj godini imaju 49 aktivnih linija putem kojih spajaju destinacije poput Dubrovnika, Splita, Pule i Zadra s brojnim ključnim europskim gradovima kao što su London , Berlin , Milano, Pariz , Basel, Bristol i dr.

Aviokompanija easyJet godišnje preveze više od 82 miliona putnika, od kojih oko 13 miliona poslovnih putnika. Flota im broji gotovo 300 aviona koji lete na ukupno 980 ruta, odnosno na 156 aerodroma u 33 zemlje svijeta.

Travel Advisor – business

Posjetite naš YouTube kanal.

Prava putnika u zračnom prometu

Koje su najprofitabilnije avionske linije ?

Nova interkontinentalna linija iz Zagreba