Emirates i Flydubai udružuju snage tijekom zime

Emirates i Flydubai udružuju snage tijekom zime

Emirates i Flydubai udružuju snage tijekom zime kako bi putnicima omogućili besprijekornu uslugu. 

Emirates i partnee Flydubai objavili su da će Flydubai preuzeti letove između Dubaija i Zagreba od 2. prosinca 2018. do 30. ožujka 2019. Nakon toga će letove ponovno preuzeti Emirates. Time će se na najbolji mogući način iskoristiti postojeći kapacitet kako bi se povećanjem frekvencija zadovoljila potražnja za letovima na spomenutoj liniji tijekom zimskih mjeseci.

U navedenom razdoblju let FZ 1793 će kretati iz Dubaija u 10.00 sati i sletjeti u Zagreb u 13.15 sati po lokalnom vremenu. Povratni let FZ 1794 će iz Zagreba poletjeti u 14.30 sati i sletjeti u Dubai u 23.00 sati po lokalnom vremenu. Flydubai će na ovoj liniji letjeti novim zrakoplovom tipa Boeing 737 MAX 8. Ovaj zrakoplov nudi i sjedala koja se mogu spustiti u horizontalan položaj u poslovnoj klasi, moderna sjedala u ekonomskoj klasi, sustav zabave na letu na HD zaslonima te Boeingov inovativan sustav Sky Interior u unutrašnjosti zrakoplova.

Ove obje aviokompanije putnicima nude brojne mogućnosti putovanja u sklopu svoje komplementarne mreže destinacija koja trenutno, zahvaljujući ugovoru o codeshareu, broji 90 destinacija, s nekoliko novih koje će uskoro biti dostupne.

Putnici će na svim letovima koje rezerviraju u sklopu codesharea dobiti besplatne obroke i dozvoljenu količinu prijavljene prtljage kakva je inače na letovima Emiratesa, i u ekonomskoj i u poslovnoj klasi. Dosad je više od 794.000 putnika iskoristilo sve prednosti partnerstva između Emiratesa i flydubaija koje je započelo 29. listopada 2017. godine.

Travel Advisor – Business

Posjetite naš YouTube kanal.

Novi Boeing 787-9 – Dreamliner na liniji Seoul – Zagreb

Kuda ide turistički business ?

Povijesni let bez presjedanja na relaciji Australija – Velika Britanija