Emirates drugu godinu zaredom osvojio nagradu Best Entertainment

Emirates drugu godinu zaredom osvojio nagradu Best Entertainment. Nagradu za najbolju zabavu na letu prema izboru putnika na dodjeli nagrada APEX 2019 Global Passenger Choice Awards.

Dodjela nagrada održana je u ponedjeljak u sklopu događaja APEX (Airline Passenger Experience Association) EXPO u Bostonu. Emiratesu je, uz ovu nagradu, dodijeljeno i pet zvjezdica prema prvom programu ocjenjivanja aviokompanija temeljenom isključivo na provjerenim i certificiranim povratnim informacijama putnika – Global Airline Official Airline Rating.

Emirates

Emirates kontinuirano ulaže u svoj sustav za zabavu u zrakoplovu, ice, sastavni dio vrhunskog iskustva na letu kojeg nudi putnicima. Tako je nedavno pokrenuo vlastite kanale Food and Wine Channels pružajući time svojim putnicima „behind the scenes“ uvid u načine kako se kreiraju meniji za letove.

Emirates

Osim vlastitog sadržaja, ice sadrži do 3.500 kanala zabave koji uključuju najnovije filmove iz svjetske produkcije na više od 40 jezika, TV serije, glazbenu kolekciju i preko 100 igara.  Ice uključuje i stručno vođene tečajeve LinkedIn Learning koji obrađuju razne teme i tečajeve jezika uTalk.

Više od 170 zrakoplova opremljeno je značajkom Live TV koja prijenosi sportske turnire u stvarnom vremenu. Wi-Fi je dostupan na više od 99% Emiratesove flote, a putnici u svim kabinama mogu uživati u 20 MB besplatnog podatkovnog prometa.

Članovi programa Emirates Skywards mogu uživati u neograničenom besplatnom internetu tijekom cijelog leta, ovisno o kabini u kojoj se nalaze.

Emirates

APEX-ove nagrade Passenger Choice Awards temelje se na putničkim povratnim informacijama prikupljenim kroz APEX-ovo partnerstvo s brendom TripIt from Concur®. To je najbolje ocjenjen aplikacija za organizaciju putovanja u svijetu.

Korištenjem sistema ocjenjivanja od pet zvjezdica, putnici u gotovo 500 aviokompanija iz cijelog svijeta ocijenili su više od milijun letova u periodu između 1. srpnja 2017. i 31. lipnja 2018. godine.

Travel AdvisorBusiness

Posjetite naš YouTube kanal.

Emirates Food and Wine kanali omogućuju pogled na proces stvaranja menija i vinskih karata

Najveće avio kompanije

Najveći aerodromi na svijetu