From Croatia with love

From Croatia with love
Svjetski mediji prenose vijest da bi snimanje novog filma iz serijala o super agentu James Bondu moglo biti u Hrvatskoj.


Glumac Daniel Craig je nakon dugih pregovora potpisao ugovor s franšizom i vrača se kao nepobjedivi 007 u 25. filmu iz te popularne i svima znane serije. Serija filmova je počela 1962. i do sada generirala više od 7 milijardi $ u prihodima.To će biti njegov peti film. Očekivana premijera je u 2019. Radni naslov filma je Shatterhand. Film bi trebao biti nastavak uspješnog filma Spectre. Kompanija Heineken je koristila Spectre za svoju reklamnu kampanju. U nekim se scenama pojavio Rovinj u pozadini. Moguće je i da će Adele napisati muziku za film.
Gdje će se snimati? Kako navodi Engleski The Sun mogli bi biti oko „Party town Zagreb“ , naravno i Dubrovnik je u igri, te Bol na Braču.
Gdje god ga snimali će biti dobro za turizam. Poznate su mnoge lokacije po svijetu koje su svoju slavu stekle najviše radi „uloge“ u nekom od filmova. U svakom slučaju držimo „fige“ i zaželimo Danielu Craigu , prelijepim Bond girls i ekipi ugodan boravak u Hrvatskoj.