Grad svetog Nikole obilježit će adventsko događanje u Zagrebu

Posebna, čarobna, priča čeka nas i ove 2019. godine, po peti jubilarni put, u adventskom ozračju Zagreba – Grad svetog Nikole i službeno je postao najpopularniji obiteljski događaj.

Cilj je od samog početka isti, stvoriti u srcu Zagreba poseban obiteljski grad, GRAD SVETOG NIKOLE, koji će nastaviti uveseljavati mališane još dugi niz godina.

grad svetog nikole

Sveti Nikola

Peti jubilarni put u Zagrebu Grad svetog Nikole
2015. godine, prvi puta ova adventska čarolija odvela nas je magični grad prepun mašte, ljubavi i blagdanskog duha – GRAD SVETOG NIKOLE – te od tada svake zime uoči dana ovog sveca zaštitnika djece, putnika i pomoraca, naša priča otvara zimska blagdanska događanja za najmlađe, kao dio adventskog slavlja namijenjen djeci i obiteljima.

Ove će 2019. godine, po peti jubilarni put u Zagrebu, dječja srca preplaviti topli osjećaji adventske radosti u druženju sa svetim Nikolom i u Dubrovniku i Ljubljani gdje će uz blagdansko darivanje, pjesmu i veselje njihov Nikola donijeti duh blagdana.

grad svetog nikole

Djeca svake godine imaju svoj zimski, blagdanski grad, osmišljen upravo onako kako bi ga u mašti i sama zamislila.

Zagrebom već petu godinu zaredom 5. i 6. prosinca vlada sveti Nikola, a njegov susret s djecom i obiteljima ispunjen je druženjem, veseljem, pjesmom, plesom i darivanjem za mame i djecu, ali i sve koji duboko u sebi još uvijek kriju dijete i vjeruju u dobrotu i ljubav koju sobom nosi ovaj omiljeni svetac.

grad svetog nikole

Stoga i ove godine s našim partnerom Muzejom grada Zagreba darujemo i najpotrebitije u Klinici za dječje bolesti Klaićeve bolnice gdje će Nikola obradovati dječicu s toplim riječima i prigodnim darovima.

Organizator događanja je Portal Wish mama hr i dragi partneri i pokrovitelji s kojima zajedno stvaramo adventsku bajku kakvu bi svako dijete, ali i svaki grad poželio.

Gradom prođe preko desetak tisuća malih i velikih posjetitelja, a kroz godine su ga ugošćavali najljepši prostori u centru Zagreba, poput Mimare, Muzeja za umjetnost i obrt te Kaptol centra.

grad svetog nikole

Ove godine čekamo vas u prelijepom prostoru Muzeja grada Zagreba!
Radost i veselje na licima djece najveća su nagrada organizatorima. Obitelj, sreća i ljubav vladaju događanjem od prve minute, a tako će biti i ove godine, i u godinama koje slijede.

grad svetog nikole

Naš dragi domaćin, Sveti Nikola, u svom gradu čeka dragu djecu i njihove roditelje uz čizmice želja i mašte te nam vraća, u ovim modernim vremenima pomalo izgubljeni, iskonski duh blagdana.
Mirisi božićnih slastica, romantika ukrasa i toplina prigodnih pjesama njemu u čast djeci daju neprocjenjivo, blagdanskim duhom, ispunjeno vrijeme.

Upravo zato se i dogodio GRAD SVETOG NIKOLE!
Da se vrati čarolija u srca malih i velikih. I vratila se, na radost svih nas, a Zagreb već petu godinu ima događanje koje savršeno nadopunjava zagrebačku adventsku priču.

Travel Advisor – lifestyle

Pretplatite se na naš YouTube kanal

Savjetnik za putovanja na FB i IG

Zagreb proglašen trećim najljepšim božićnim sajmom na svijetu

10 najljepših božićnih sajmova u Europi, a nisu Beč ili Zagreb

Božićni sajmovi u Beču