Hotel Atlantida, Rogaška

Hotel Atlantida, Rogaška je boutique hotel najviše kategorije.

Rogaška Slatina je dobro poznata po tradiciji kupki i mineralne vode. Donat Mg sadržava mnogo magnezij i natrija što blagotvorno djeluje na organizam. Rogaška je mjesto u koje dolaze ljudi željni odmora i relaksacije, neki svake godine i dobro je poznata pogotovo starijoj generaciji. Obično ostaju po tjedan dana. Mnogo ih je iz naše regije, ali i dosta stranaca iz udaljenih država, poglavito Rusije i Ukrajine. Medical Centre Rogaška nudi mnoge preventivne i rehabilitacijske programe.

Rogaška Slatina je smještena u pitomoj dolini među zelenim vrhuncima, vrlo blizu Hrvatske granice. Od Zagreba je udaljena sat vremena vožnje tj. oko 80 km. Pitoma priroda je primamljiva u svako doba godine. Staze za šetanje i bicikle su dobro označene te postoji dobra mapa istih kao i svih zanimljivosti, restorana i atrakcija. Postoji i malo skijalište.

Hotel Atlantida, Rogaška je nova zvijezda na hotelskom nebu Slovenije. Boutique hotel s 5 zvjezdica visoke kvalitete boravka i ponude sadržaja. Otvoren je 25.5.2027 no goste prima od prošle jeseni. Direktorica Zdenka Ploj je naglasila da je procjena greenfield investicije 16 mil.Eura. S ukupno 152 kreveta Hotel Atlantida, Rogaška podiže kvalitetu ponude u Rogaškoj Slatini. Gostima nudi bogate sadržaje u Welnes i Spa centru, bazen, fitnes, kongresnu dvoranu, restorane te vrlo lijepo uređene sobe najvišeg standarda. Hotel je ugodan za boravak i podsjeća me na Rovinjski Lone samo u manjem obliku.

U tijeku je ponuda akcijskih cijena.