Koje su plaže kao najljepše odabrali korisnici ove popularne web stranice za prodaju avio karata?

Od Bermuda do Hrvatske, koja su putnicima omiljena sunčana mjesta. Evo popisa najboljih svjetskih lokacija za neko ljetno opuštanje po istraživanju koje je objavio kiwi.com.

Bermuda

Od Bermuda do Hrvatske

Svaka je Bermudska plaža prekrasna. Čitavo područje ovog britanskog otočnog područja u Sjevernom Atlantskom oceanu ponosi se zlatnim pijeskom i tirkiznim morem. Plaža Horseshoe Bay u Southamptonu ljepotom se ipak ističe se od ostalih.

Kadavu, Fidži

Ako tražite mir i autentičnost, uputite se na arhipelag Kadavu.  Prilično netaknuti modernom civilizacijom, otoci Kadavu predstavljaju pravo utočište i bijeg od suvremenog života. To je mjesto za na najbolji način iskusiti pravu kulturu Fidžija. Područje plaže Kadavu poznato je po sivom vulkanskom pijesku kao i okolnim prašumama s netaknutom florom i faunom.

Sandspit, Karachi, Pakistan

Od Bermuda do Hrvatske

Smještena jugozapadno od Karachija , plaža Sandspit ugodno je mjesto za opuštanje i odmor. Kao jedno od najpopularnijih izletišta na području Karachija, Sandspit je idealno mjesto za sve generacije.

Playa Matapalo,  Kostarika

Od Bermuda do Hrvatske

Ako volite cijelu plažu imati sami za sebe, uputite se u Matapalo – pravi skriveni dragulj Kostarike. Smještena u kantonu Quepos u provinciji Puntarenas, ova plaža nudi kilometre pijeska samo za vas.

Plaža Eagle, Aruba

Od Bermuda do Hrvatske

Malena nizozemska karipska otočna država Aruba može se pohvaliti mnogim prekrasnim plažama. Ali jedna je posebno lijepa – Plaža Eagle. Obala je poznata po netaknutom i mekanom bijelom pijesku.

Engleska plaža, Tobago

Od Bermuda do Hrvatske

Često nazivana dragulj Tobaga , čitav ovaj zaljev leži na rubu prašume između dva ribarska sela – Castara i Parlatuvier – u sjevernom dijelu otoka. Netaknuti bijeli pijesak započinje čim šuma završi. Čisto plavo more na plaži mirno je tijekom cijele godine, savršeni su uvjeti za ronjenje.

Zaljev Marathi, Kreta, Grčka

Od Bermuda do Hrvatske

Kreta se može pohvaliti nevjerojatnim plažama. Na primjer, zaljev Marathi nalazi se 17 km istočno od Chanije i 5 km istočno od pomorske baze Kreta i savršeno je mjesto za opuštanje koje traže turisti. Ogromno pristanište dijeli plažu na dva dijela. A tu su taverne i kafići s pogledom na obalu i planine preko uvale Souda.

Banj, Hrvatska

 

Iako je  oduvijek bila poželjna turistička destinacija. Sa stotinama kilometara slikovite obale, kolosalnih planina, jedinstvenih prirodnih parkova i bogate povijesti, Hrvatska ima bezbroj lijepih mjesta za posjetiti. Između Zadra i Splita u Dalmaciji, nalazi se grad Šibenik. Njegovo veličanstveno srednjovjekovno srce koje svake godine dočekuje tisuće turista najbolje se može vidjeti s obližnje plaže koja se zove Banj. Izgrađena 2012. godine, plaža je brzo stekla titulu najpopularnijeg mjesta u cijelom gradu i pruža najbolji pogled na šibensku tvrđavu Sv. Mihajla i kanal Sv. Antuna.

Travel Advisor – Hrvatska

Posjetite naš YouTube kanal.

Zlatnom ratu titula najljepše plaže svijeta!

Koje su najljepše gradske plaže u Hrvatskoj

Da su Sejšeli raj znamo, ali gdje su najljepše plaže ?