Luka Modrić sa suigračima na Emiratesovom A380

Luka Modrić i suigrači iz Real Madrida

Luka Modrić i suigrači iz Real Madrida – Marcelo, Sergio Ramos, Gareth Bale i Karim Benzema – glavne su zvijezde najnovije „naljepnice“, odnosno preslike na Emiratesovom zrakoplovu A380.

Najveća svjetska aviokompanija i glavni sponzor španjolskog kluba Real Madrid, spomenutu je naljepnicu koja prikazuje Realove zvijezde postavila na svoj A380 kako bi obilježila charter let Real Madrida iz Madrida do Abu Dhabija gdje se natječu u svjetskom klupskom prvenstvu.

Luka Modrić i suigrači iz Real Madrida

Naljepnica prikazuje trenutne europske prvake I prekriva više od 200 metara kvadratnih na svakoj strani zrakoplova A380 kojim su nogometne superzvijezde letjele u Abu Dhabi, a time lapse video preslikavanja dizajna na ovaj impozantni Emiratesov double decker možete pogledati ovdje.

Ilustracija Luke Modrića i suigrača na će zrakoplovu A380 će  ostati punih 6 mjeseci pa će ga obožavatelji moći vidjeti i uživo ako se nađu negdje na njegovom rasporedu letenja koji uključuje Washington, Nicu, Mauricijus, London Gatwick i Sao Paulo.

Luka Modrić i suigrači iz Real Madrida

 

Ovo nije prvi put da su se nogometaši Real Madrida pojavili na Emiratesovom zrakoplovu A380.Emirates na ovaj način od 2015. godine ponosno pokazuje povezanost s kraljevskim klubom čiji je službeni glavni sponzor od 2013. godine.

Emirates je najveći svjetski operator zrakoplova A380 s 180 zrakoplova u floti i 54 na čiju isporuku čeka. Emiratesov zrakoplov A380 leti prema otprilike 50 destinacija na šest kontinenata koje su dio Emiratesove svjetske mreže.

Travel Advisorbusiness

Posjetite naš YouTube kanal.

Emirates Skywards ima posebnu ponudu za brže dostizanje nove razine i povlastica programa

Koje kompanije nude internet u avionu?

Najveći aerodromi na svijetu