ЗА ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА – „RAJA YOGA„

ЗА ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА – RETREAT ЗА ФИЗИЧКИ, МЕНТАЛЕН И ДУШЕВЕН УСПЕХ  RAJA YOGA – ДОЖИВЕЈ ВНАТРЕШЕН МИР И СПОСОБНОСТ ЗА УСПЕХ НА СЕКОЕ...

Медицински туризам, погледнат преку – “EyeSTAR Lasik Institute” Турција

текст и фотографија Билјана Дончовска Патувањето во странство за остварување на одредени дијагностички и терапевтски процедури, од една во друга земја, поради различни причини се...

ВРЕМЕТО

Skopje
overcast clouds
0.7 ° C
2 °
-1.1 °
69 %
5.1kmh
90 %
Mon
5 °
Tue
4 °
Wed
7 °
Thu
7 °
Fri
6 °

Советник за патувања

Списание во кое патниците пишуваат за патници

angela@atlantis.com.mk

СЛЕДЕТЕ САД