Балоните во Кападокија – искуство што мора да се доживее

Балоните во Кападокија се едно од најдобрите искуства во Турција. Без разлика дали имате искуство за летање со балони или не, се е многу едноставно.   Најдобро е да се разбудите пред зората додека е се уште темно, бидејќи најдоброто доживување е да го дочекате утрото на балон. Дневно со балони летаат околу 2000 туристи. … Continue reading Балоните во Кападокија – искуство што мора да се доживее