До 2030 година Кина ќе стане најпопуларна дестинација во светот

Посетата на популарните дестинации во Европа, авантурите со африкански сафари или одмор на прекрасните плажи на Полинезија – секогаш се секогаш на листата на љубителите на патувањето. Сепак, се чини дека Кина до 2030та година – ќе стане најпопуларна дестинација за патување во светот – се вели во новиот извештај, на компанијата Euromonitor International. Бројот … Continue reading До 2030 година Кина ќе стане најпопуларна дестинација во светот