Запознајте го Дубаи навечер!

Има многу места во Дубаи, каде што можете да одите навечер и по полноќ. Ќе се изненадите кога ќе видите колку Дубаи навечер може да биде забавен. Дубаи е град кој никогаш не спие. Градот каде што зборот невозможно не постои. Во Дубаи сè е можно. Нетипичен, вештачки град, град на иднината. Тоа е град … Continue reading Запознајте го Дубаи навечер!