Зошто ја сакаме Ибица

  Зошто ја сакаме Ибица : Ибица, Шпанија Околу 160km  оддалечена од Валенсија, местото со најдобриот ноќен живот има уште многу што да понуди. Прекрасни плажи, знаменитости кои се под заштита на УНЕСКО, голем број продавници и се друго што може да се посака од Медитеранот. има над 300 сончеви денови годишно ,има прекрасна медитеранска … Continue reading Зошто ја сакаме Ибица