Рум,пура,музика и Куба

Куба…коктели,самба,ча-ча-ча…да,да,да   Дестинација – Куба, пролет 2019  погледнете.  Причина – Богата и интересна историја, пријатна клима, ненаметливи песочни плажи и фактот дека таа е една од најбезбедните земји за патување. Резултат – 9 ноќи полни со нови искуства, запознавање со колеги патници и локални жители, убави и помалку убави случки кои ќе ги памeтете засекогаш. По … Continue reading Рум,пура,музика и Куба