Острови во Тајланд за кои сонувате!

Ладно, магла, снег … Да, но постои место каде сонцето секогаш сјае. Такво место е Тајланд. Пријатната клима на Тајланд, за време на нашата европска зима е вистинска мамка за туристите. Меѓу туристите кои го посетуваат Тајланд најбројни се Европејците. Масовниот туризам одамна го зазеде своето место во Тајланд и повеќето места веќе се преплавени … Continue reading Острови во Тајланд за кои сонувате!