Najjeftinije avio karte za Ameriku

Da li može jeftinije?

Najjeftinije avio karte za Ameriku nudi nova danska kompanija Primera Air.

Od svibnja sljedeće 2018. godine Primera Air će prevoziti svoje putnike po najnižoj tarifi od 99$ za povratnu kartu. Putnici će moći birati letove iz aerodroma Boston Logan i Newark prema Birminghamu, London Stansted i Paris CDG. Letovi uz New York Newark aerodroma će biti postavljeni svaki dan dok će za Boston biti četiri puta tjedno.

Najjeftinije avio karte za Ameriku ? Da, za neke.

Najjeftinije tarife će uključivati samo ručnu prtljagu. Dodatna prtljaga se posebno naplaćuje. Skuplje tarife će uključivati čekiranu prtljagu, rezervaciju sjedala i hranu za vrijeme leta. Dodatno će se plaćati osiguranje od otkaza.

Vjeruje se da će i sa svim dodacima karte biti jeftinije od ostale konkurencije. Konkurencija je, naravno, Norwegian koji je za sada vodeći u ovom segmentu tržišta. O tome smo već pisali par puta ove godine. Ni drugi ne spavaju pa nas očekuje rat cijena u 2018.

Pimera Air je originalno s Islanda i do nedavno je bila čarter kompanija. Osnovale su je velike turističke agencije okupljene u Primera Travel Group. Njihove turiste iz Skandinavije prevozili su na Jug Europe. Najviše u Bugarsku, Španjolsku, Tursku, Hrvatsku te zadnjih godina i dalje na bliski istok, Aziju i Karibe. Godišnje preveze oko 200.000 putnika.

Avioni koji će se koristiti su A-321 NEO sa 198 mjesta.

Prodaja počinje pa provjerite i kupite karte na vrijeme najjeftinije karte za Ameriku.