Nassfeld, iznenađujuće drukčije skijalište

Nassfeld, iznenađujuće drukčije skijalište, novu zimsku sezonu započinje osvježeno i mnoštvom novih ponuda. Sve u znaku broja 6!

Jedno od austrijskih 10 najboljih skijališta ima 110 kilometara uređenih staza. Tu je i 30 moderno uređenih žičara, ski liftova, zahvaljujući klimi snijega ne nedostaje. zahvaljujući 100 sunčanih dana koje imaju u Alpama pravi je užitak ovdje provesti odmor. Mnogi eventi , kao i kombinacija austrijskog i talijanskog mentaliteta daju posebnu čar ovom skijalištu.

 

Nassfeld starts the new season

 

Ovu sezonu započinju sa zabavom na šestu! Sve u znaku broja“6 on the Piste“ moto je Nassfelda za sezonu 2017. Ime govori kako će vam mnoge atraktivne promocije zagarantirati dobru zabavu.

Zabava traje od 7. do 23. prosinca 2017. Tu je mogućnost osvajanja šestodnevnog ski passa, ako skijate na route 66 u ovom periodu. Što još možete osvojiti i istražiti? Jednostavno posjetite stranicu Nassfeld.at i pripremite se na iznenađenje.

Nassfeld starts the new season

 

Izvanredne ponude još će vas više privući da baš ovdje skijate u sezoni 2017. Svatko tko do 23. prosinca rezervira trodnevni boravak s polupansionom, platit će 177, umjesto 230 Eura.

Ako ovdje provedete skijaški party vikend u znaku broja 6, morate se zaustaviti na stazi Trögl i okušati sreću na “6 gigantskih kocki”. Glavna nagrada je dvodnevni boravak u Nassfeldu za dvoje sa ski passom. Ako imate sreće besplatno ćete i jesti i piti.

Kada susretnete “Surprise Guys & Girls“ i usudite se s njim kockati, dobit ćete besplatno piće ako dobijete broj 6. obrok koji ste pojeli bit će na račun kuće ako bacite dvije šestice.

Express Ski & Board Service na početku sezone dočekat će vas na stazama. S najnižom cijenom servisa u Alpama, vaša će oprema biti spremna za novu sezonu u 10 minuta. Brže nego li uspijete popiti jutarnju kavu u  Kofelalm café baru. Ova usluga je besplatna uz cjelodnevni premium ski pass do 23. prosinca! Nakon toga usluge Express Ski & Board Servisa bit će pristupačnih 8 Eura.

Travel Advisor YouTube channel.

Travel Advizor skijanje

Aspen – vodič po skijalištu na kojem skijaju zvijezde

Ski amadé – Austrijski skijaški raj

Božićna čarolija u Dolomitima