Nikad jeftinije i jednostavnije na put oko svijeta

put oko svijeta

Nikad jeftinije i jednostavnije na put oko svijeta.

Star Alliance ima novu ponudu za Globetrottere. U najmanje 24 sata i samo dva zaustavljanja od sada je moguće obići svijet u okviru RTW – Round The World tarife udruge avio prijevoznika – Star Alliance.

put oko svijeta

Udrugu čini 28 avio prijevoznika koji dnevno obave više od 18.400 letova povezujući 1300 odredišta u 191 zemlji.
Rezervacija je jednostavna. Treba otvoriti web stranicu Star Alliance i potražiti Star Alliance Book & Fly. Nakon rezervacije i kupnje karata, iste stignu na mail. Moguće je kupiti karte i kod bilo koje kompanije članice udruge.

Putnici se na putu oko svijeta moraju zadržati u najmanje dva mjesta u trajanju od 24 sata. Cjelokupni put može uključivati najviše 15 zaustavljanja. U ponudi se također nalaze povoljne tarife koje uključuju najmanje tri, pa do 12 zaustavljanja.

 

Opseg zemlje na ekvatoru iznosi 24.901 milja. Planovi puta mogu biti i veći i pokrivaju od 26.000 do 39.000 milja. Svatko može odrediti vlastiti plan puta. Putovanje treba početi i završiti u istoj zemlji i treba biti jednosmjerno ili prema zapadu ili prema istoku. Atlantski i Tihi ocean treba prijeći jednom.
Predloženi su i tematski osmišljena putovanja kao što su : World Wonders, World Food, Architecture Hotspots, Nature Trail, Aquatic Wonders, Wine Tasting, Luxury Lifestyle i druga.

put oko svijeta
Tarife za put oko svijeta udruge Star Alliance dostupne su za putovanja u prvom, poslovnom, višem ekonomskom i ekonomskom razredu te vrijede 12 mjeseci. Više od polovice putnika na putu oko svijeta putuje poslovnom klasom, a više od trećine za ekonomsku klasu.
Na svim letovima članovi Frequent Flyer programa skupljaju milje bez obzira kojim avio prijevoznikom lete ako je član udruge Star Alliance. Naša Croatia Airlines je također član ove udruge.
RTW tarife su povoljnije od pojedinačnih jednosmjernih karata. Cijena ovisi o odabranom itinereru, razredu prijevoza, miljaži i odabranim rutama te promjeni tečaja valuta. Za mnoge kojima je put oko svijeta san, ovom ponudom postaje lakše dostupan.

Izvor – Avioradar

Travel Advisorputovanja

Pratite naš YouTube kanal.

Kako preživjeti duga čekanja na aerodromima

Najbolje avio kompanije 2017

Mile High Club – istina ili legenda ?