Od danas iz Rijeke za Marseille već od 9€!

5.6.2019. u 20:10 h iz Marseillea je s brojem leta V72616 doletio prvi zrakoplov Volotea-e na Zračnu luku Rijeka što predstavlja presedan za čitavu regiju Kvarnera budući je prvi put u posljednjih 20 godina uspostavljena redovita aviolinija između Rijeke i ne samo grada Marseillea, već bilo kojeg francuskog grada.

Iako je prošle godine uspostavljena direktna charter aviolinija između Pariza i Rijeke, redovita aviolinija predstavlja mnogo veći potencijal budući se radi o redovnoj liniji koja će, neovisno o količini prodanih karata, omogućiti svakom individualcu da po niskim cijenama odleti u ovaj prekrasan, drugi po veličini francuski grad.

Na Zračnoj luci Rijeka je na ovaj povijesni dan održana svečana inauguracija još jedne nove aviokompanije na Zračnoj luci RIjeka klasičnim vodenim slavolukom i rezanjem vrpce, a putnici su dočekani sa domaćim slasticama i lokalnim folklorom.

Nova linija Volotea-e letjeti će na liniji Rijeka-Marseille jedanput tjedno, srijedom sve do 2.10.2019., a promet na navedenoj liniji vršiti će se zrakoplovom tipa Boeing 717 koji može primiti 125 putnika.

Volotea je španjolska niskrotarifna aviokompanija koja povezuje preko 83 grada diljem Europe, srednje i manje veličine, pridajući posebnu važnost kvaliteti i sigurnosti putnika. Fokus Volotea-e je na destinacijama europske strane mediteranske obale, kao i zapadne i južne Europe. U 2018. g. Volotea je sa prevezenih preko 6,5 milijuna putnika zabilježila porast od 36% u odnosu na godinu ranije, čime se uvrstila među najbrže rastuće aviokompanije u Europi.

Karte za Marseille možete kupiti na web stranici www.volotea.com već od 9€ po jednom smjeru!
Nova linija (RJK) – Marseille (MRS) ukratko:
• jedanput tjedno (svaku srijedu do 2.10.2019.)
• V7 (2616): MRS 18:35 – 20:10 RJK
• V7 (2617): RJK 20:35 – 22:15 MRS
• Tip zrakoplova: B717

Posjetite naš YouTube kanal

Travel Advisor – business

Najveći aerodromi na svijetu

Prvi Lufthansin let stigao u Rijeku

Boeing je riješio probleme sa softverom zbog kojih su pali avioni ?