Što spakirati za odmor u tropima?

Šta spakovati za odmor u tropima?

Putovanje može biti stresno, posebno kada se sjetimo pakiranja. Uvijek se dogodi da zaboravimo nešto bitno i bez čega ne možemo, dok spakiramo niz gluposti koje nam nisu potrebne. Kada putujete u tropske zemlje treba posebno paziti da sobom ponesemo sve što bi na destinaciji mogla biti prava investicija.  Što spakirati za odmor u tropima?

Pri odabiru godišnjeg odmora u tropskoj zemlji, pripremite se za TO da je tamo jako vruće. Čak i zimi, temperatura tijekom dana rijetko padne ispod 25 stupnjeva.

 Što spakirati za odmor u tropima?

1.Ako ne želite biti crveni kao rak ponesite kremu za sunčanje! 

Krema za sunčanje neizostavan je dio prtljage kada putujemo u sunčane krajeve, a jako često ga zaboravimo ponijeti. Puno je jednostavnije i jeftinije nabaviti kremu za sunčanje kod kuće. Ponesite nekoliko pakiranja, na destinaciji su jako skupe.

 Što spakirati za odmor u tropima?

2.Aloe vera

Čak i ako ste spakirali kremu za sunčanje, velika je vjerojatnost da ćete malo pretjerati da sunčanjem. Ponesite Aloe Veru!

 Što spakirati za odmor u tropima?

3.Lijekove za trbuh i temperaturu

U tropskim krajevima hrana i voda često znaju biti uzrok trbušnih problema, pa uvijek ponesite nešto lijekova za takve slučajeve. Za povišenu temperaturu i bolove uvijek treba imati neki lijek sa sobom.

 Što spakirati za odmor u tropima?

4.Sprej ili kremu protiv uboda insekata

U tropskim zemljama, obično vrlo bogato životinjsko carstvo. Razni insekti, komarci, mušice i leptiri sa zadovoljstvom se množe u toploj i vlažnoj klimi. Stoga, nije suvišno spakirati lijek za leteće insekte. Najbolje je uzeti  sprej ili kremu za tijelo protiv uboda insekata.

Na odmor je najvažnije ponijeti dobro raspoloženje.  Neka svi vaši problemi ostanu kod kuće i uživajte u odmoru. 

Travel Advisor – putovanja

Pogledajte naš YouTube kanal.

Fjaka – novi životni trend koji je isprika za ne raditi apsolutno ništa

Koja ste vi vrsta putnika ?

10 grešaka putnika početnika