Povoljne karte Air France i KLM

Povoljne karte

Zrakoplovne kompanije Air France i KLM novim promocijama povoljnih karata (O la la i Dream deals) omogućuju svojim putnicima povoljnije karte do omiljenih odredišta. Na raspolaganju vam je preko 100 destinacija u svijetu!

Air France i KLM ove godine omogućavaju svojim putnicima da u sklopu akcija O la la (Air Francea) i Dream deals (KLMa) osiguraju svoje karte na neku od 100 destinacija u svijetu. Cijene zrakoplovnih karata uključuju povratne letove, pristojbe i takse.

Povoljne karte

Neki od naših prijedloga u ekonomskoj klasi s polascima iz Zagreba:

  • Miami – grad tropskih plaža, luksuza i sjanih zabava dostupan je već od  519 EUR po osobi za povratnu kartu.
  • New York grad kozmopolita i predivne energije u kojem možete provesti nezaboravne trenutke već od 492 EUR po osobi za povratnu kartu.
  • Rio de Janeiro – Bilo da želite provesti aktivan odmor, zabavljati se duboko u noć ili istraživati predivnu prirodu Rio de Janeiro je zasigurno dobar odabir. Cijena povratne karte već od 579 EUR za jednu osobu.
  • Mauritius – mjesto raskošnih vodopada i predivnih plaža dostupno je od  572 EUR po osobi.

*cijene za sve letove uključuju zrakoplovne pristojbe i takse, no podložne su promjenama ovisno o okolnostima.

**letovi se odnose na ekonomsku klasu osim u Švicarskoj gdje je moguće kupiti karte i u biznis klasi. Više informacija www.airfrance.hr i www.klm.hr

Povoljne karte

Ova posebna promocija traje od 29.8.2018. do  10.9.2018. , a iskoristivost karata je od 1.9.2018. do 30.6.2019.

Više informacija o svim odredištima na ovim akcijama možete vidjeti na: www.klm.hr  i www.airfrance.hr

__________________________________________________________________________________

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. S flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM  iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.

Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi s 27 milijuna korisnika.

Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku s čak 270 letova dnevno.

Air France – KLM je također član Skyteam grupacije koju čini 20 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova s više od 16270 letova dnevno na 1057 destinacija u 179 zemalja.

Travel Advisorbusiness

Pratite naš YouTube kanal.

Najveće avio kompanije

Aplikacije koje u telefonu treba imati svaki ozbiljan putnik

Koje su najprofitabilnije avionske linije ?