U srcu Zagreba ove subote, otkrijte Daruvar

otkrijte Daruvar

Kada? 26.svibnja (subota) 2018. godine

od 09,00-19,00h, na Trgu Petra Preradovića – Cvjetnome trgu u Zagrebu.

Što vas očekuje?

 

Carstvo rukotvorina i suvenira, odlične domaće hrane, ukusnih džemova, medova, rakija, pekmeza, vina, najboljih hrvatskih sireva..sve iz domaće proizvodnje i domaćeg vrta i domaćih OPG-ova:

Na Cvjetnom trgu, u subotu, predstaviti će se turistički ponuđači na 15 štandova:

otkrijte Daruvar

Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park “Aquae Balissae” predstaviti će najstariju tradiciju, termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana,  bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstavile bi članice Daruvarske vinske ceste kvalitetnim daruvarskim vinima (Badel 1862 d.d.-Vinarija Daruvar i OPG Matej Kovačević), dok će kompletnu ponudu upotpuniti i ponuda jedinstvenih sireva Biogal sirane i OPG-a Jareš,te ponuda jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva.

otkrijte Daruvar

Turistička zajednica Daruvar – Papuk, posjetiteljima predstavlja ove subote kompletnu turističku ponudu destinacije ali i manifestaciju VINODAR – najzabavniji festival vina, koja će se održati u Daruvaru dana 3. – 10. lipnja 2018. godine isto tako poziva sve zainteresirane da posjete manifestaciju dana 09.6.2018. kada je organiziran vinski izletnički vlak iz Zagreba za Daruvar „VINODAR EXPRESS“ po cijeni od 30,00 kuna povratna karta.

otkrijte Daruvar

Svoju ponudu predstaviti će  OPG Vlasta Vončina sa svojim domaćim džemovima, pekmezima i rukotvorinama:

otkrijte Daruvar

Tu su i Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire od meda i daruvarske likere. Udruga Ždralice i Udruga Korak dalje predstaviti će se s unikatnim rukotvorinama svojih članova.

otkrijte Daruvar

 

Daruvar je zelena oaza zdravlja, termalnih voda, bogate i raznovrsne kulture, aktivnog turizma nadomak Zagreba, stoga dođite na Cvjetni trg ove subote 26.05.2018., upoznajte Daruvar i otkrijte zašto Daruvar voli život te zašto ćete i Vi zavoljeti Daruvar.

otkrijte Daruvar

Ponesite ceker ove sunčane subote za sve ove lijepe domaće i zdrave stvari, zaputite se u srce Zagreba na Cvijetnom trgu i otkrijte veliko srce Daruvara. Dobro došli!

foto: P.Uskoković, D.Bakarić, R.Vuković

izvor: http:hotspots.net.hr

Travel Advisor – Hrvatska

posjetite naš YouTube kanal.

Baranja – video 2018

Gatorfest – festival dobrog vina

Veličanstvene povijesne utvrde u Hrvatskoj koje vrijedi posjetiti