Pali Facebook, Whatsapp i Instagram

Pali Facebook, Whatsapp i Instagram

Pali Facebook, Whatsapp i Instagram. Ljudi u cijelom svijetu satima nisu mogli pristupiti tim servisima. 

Korisnici Facebboka diljem svijeta prijavljuju probleme s tom društvenom mrežom, a mnogi Facebooku uopće nisu mogli pristupiti. U problemima su bili i Instagram te WhatsApp.

Pali Facebook, Whatsapp i Instagram

Društvene mreže Facebook i Instagram od srijede od 17 sati po našem vremenu djelomično nisu radile. Ako ste pokušavali komentirati nečiji status ili napisati objavu, vjerojatno vam nije uspjelo. Problemi su se pojavili korisnicima u cijelom svijetu, ne samo u Hrvatskoj.

33 % korisnika koji su prijavili problem javljaju da uopće ne mogu pristupiti mreži, neki imaju problema s news feedom, dok je 35 % korisnika prijavilo je totalno ne funkcioniranje mreže.Iako se obje platforme otvaraju, pojedini korisnici se ne mogu slati ni primati poruke ni objavljivati sadržaje. Ne funkcioniraju ni oglasi na Facebooku.
Pali Facebook, Whatsapp i Instagram
Stranica koja detektira probleme na drugim online servisima, DownDetector, objavila je da su do 18 sati poslijepodne primili 11.127 pritužbi. Najveći broj pristigao je iz Nove Engleske, Teksasa, Seattlea, Washingtona, dijelova Južne Amerike, Velike Britanije, Indije i s Filipina.