Odlične cijene iz Budimpešte za Hong Kong, Albaniju i Makedoniju

Je li moguće da su ove avio karte tako jeftine

Do Hong Konga, Albanije i Makedonije iz Budimpešte po nevjerojatno niskim cijenama!

Ukoliko ste planirali u Hong Kong, kasno ljeto i jesen ove godine možda su pravo vrijeme da otputujete tamo po nevjerojatno niskim cijenama. Ako vam Hong Kong zvuči predaleko razmislite o tome da upoznate albansku obalu ili otkrijete šarm Makedonije.

Hong Kong je jedan od najdinamičnijih gradova na svijetu, najpoznatiji kao raj za shoppingholičare. Grad nebodera, drevnih tradicija i izvrsne hrane očarat će vas već na prvi pogled. Ovaj dinamični i živahni kozmopolis je spoj mnogih kultura. Ostatci kolonijalne prošlosti i britanske kulture dijele prostor s kineskom tradicijom.
Ove nevjerojatno niske cijene može se pronaći za razdoblje od listopada 2019. do ožujka 2020.

Dugo nedostupna turistima, Albanija je pravi netaknuti dragulj na jadranskoj obali! Lijepe plaže, prekrasne planine, ukusna hrana i mnoštvo povoljnih hotela čine Albaniju jednom od najboljih europskih destinacija za odmor. Kada ste u Tirani, krenite na jug do prekrasne Sarande – nevjerojatnog albanskog obalnog grada. Ova će vas zemlja iznenaditi i sigurno će vam se svidjeti. Ponude ovih nevjerojatno niskih cijena dostupne su za rujan i listopad 2019.

Travel Advisor – Business

Posjetite naš YouTube kanal.

Najbolje avio kompanije 2019.

Otvara li se novi – stari terminal zagrebačkog aerodroma ?

Air France-KLM i Accor lansiraju zajedničke programe vjernosti