Proslavite ljubav u gradu koji voli život!

Proslavite ljubav u Daruvaru

Skladni  kontinentalni dragulj Daruvar, ove veljače i ožujka sprema zanimljiva događanja. Od proslave ljubavi do šarenog maškaranog veselja, ove veljače i ožujka, u Daruvaru neće manjkati zabave i romantike. Proslavite ljubav u Daruvaru.

Pozivamo vas na Maškare u Daruvaru u ožujku, pod motom: Maskiraj se i ti s nama

Proslavite ljubav u Daruvaru

Ovogodišnje Maškare u Daruvaru organizirano izlaze na ulice u ožujku, uz veselje na ulicama, oživjeti će stari običaji poklada i isti će se preseliti osim Daruvara, i na Sirač, Končanicu i Gornji Daruvar.

Proslavite ljubav u Daruvaru

Više informacija pronađite na slijedećim poveznici: maskare-u-daruvaru a evo i rasporeda za maškare koje se odvijaju u ožujku:

 MAŠKARE U DARUVARU   2. i 5. ožujka 2019.
 MAŠKARE U SIRAČU   ožujak 2019. 
 MAŠKARE U KONČANICI   ožujak 2019. 
 MAŠKARE U GORNJEM DARUVARU    3. ožujka 2019.
 POKLADNI UTORAK    5. ožujka 2019.

 


No prije toga, nemojte zaboraviti proslaviti Ljubav u jednoj od najšarmantnijih kontinentalnih destinacija:

Proslavite ljubav u Daruvaru

Prije nego šareni kolorit maškara i pokladnih običaja ispuni Daruvar i okolicu, proslavite u Daruvaru blagdan zaljubljenih. Neka izbor bude odmor i opuštanje u Daruvarskim toplicama.

Proslavite ljubav u Daruvaru

Ugrabite priliku i uživajte u akcijskom vikend aranžmanu  Daruvarskih toplica u bazenima s termalnom vodom i programima wellness-spa oaze. Povodom Valentinova Daruvarske toplice pripremaju savršeni aranžman za parove kao i sve one kojima treba odmak od svakodnevnice i odmor od hladnih zimskih dana:

Proslavite ljubav u Daruvaru

Aranžman Daruvarskih toplica uključuje:

• boravak 3 dana / 2 puna pansiona (buffet)
• smještaj u dvokrevetnoj sobi
  (Lječilišni hotel Termal*** ili depandansa Arcadia***)
• neograničeno kupanje u bazenima s ljekovitom termalnom vodom
• korištenje wellness-spa oaze – 2×2 sata​
  (jacuzzi, sauna, parna kupelj, infracrvena sauna, solarij…)
• romantičnu večer u restoranu Terasa 
​  (subota, 16.02.2019. uz glazbu uživo)

Proslavite ljubav u Daruvarufoto:pixabay.com

Cijena aranžmana (3 dana / 2 pansiona): 700 kn po osobi

​Cijena ne uključuje boravišnu pristojbu (10 kn) i osiguranje (1 kn) po danu po osobi.​​Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 100 kn po danu.
Cijene uključuju PDV.

Istražite atrakcije objekta:

Proslavite ljubav u Daruvaru

Smještajni objekti Daruvarskih toplica, lječilišni hotel „Termal“*** i depandansa „Arcadia“*** nalaze se u najljepšem dijelu povijesnog pejzažnog perivoja, na samo nekoliko minuta hoda do samog centra grada Daruvara. Okružuje ih Julijev park, jedan od najstarijih zaštićenih parkova u Hrvatskoj, prekrasne povijesne građevine, kaptirani izvori ljekovite termalne vode, dječje igralište, park šuma i brojne uređene šetnice.

Proslavite ljubav u Daruvaru

Upoznat ćete i Antunovu kupku iz 1772.g., Centralno blatno kupalište iz 1909.g., dok se ljupki niz povijesnih znamenitosti nastavlja s Vilom Arcadiom 1870.g.,  Švicarskom vilom 1860.g., dvorcem grofa Jankovića iz 1777. godine. Impresivna je i glasovita skulptura “Kupačica”, jedan od najranijih radova kipara Antuna Augustinčića izrađena 1927. u bronci. Nalazi se od 1956. u Daruvarskim toplicama, a tamo je postavljena kao simbol plodnosti žene.

Proslavite ljubav u DaruvaruPovijest je na ovom mjestu ispisala neke od najljepših arhitektonskih priča kontinentalne Hrvatske! Posjetite Daruvar ove zime, dopustite mu da vas osvoji svojim nenametljivim skladnim šarmom i brojnim kulturnim znamenitostima, ukusnom gastronomijom i dodatnim sadržajima. Proslavite ljubav  u gradu koji voli život – Daruvaru!

Daruvar-logo_LJUBICASTI_web

Fotografije: Predrag Uskoković, Ratko Vuković, D.Bakarić, Š.Brajković, arhiv Daruvarske toplice

izvor: explorecroatia.eu

Gdje za Valentinovo?

Top 7 mističnih lokacija daruvarskog kraja

Gdje bi mogli slijedeći vikend ? Da nije daleko, a da je dobro.