Prije početka letova pojačanje na prvoj direktnoj liniji iz Hrvatske za SAD

prvi direktni let povezat će Hrvatsku i SAD
Od 7. lipnja do 27. rujna prvi direktni let povezat će Hrvatsku i SAD. Radi se o liniji koja će povezivati Dubrovnik i Philadelphiju.

Po dosadašnjim informacija potražnja za kartama na ovoj liniji je iznimno velika, te se čini kako je njeno uvođenje pun pogodak i upravo ono što su putnici trebali. Na novoj liniji u početku je predviđeno tri leta tjedno, međutim doznajemo kako je dogovoren i dodatan let kroz  rujan.

Pojačana linija rezultat je dogovora između Zračne luke Dubrovnik i American Airlinesa, a posljedica je velikog interesa i potražnje.

American Airlines je članica svjetskog zrakoplovnog udruženja Oneworld, a posjeduje 955 zrakoplova i zapošljava 122.000 ljudi. Dnevno imaju 6.700 letova prema 350 odredišta. Za Dubrovnik će letjeti zrakoplovom tipa Boeing 767-300 s kapacitetom od 28 visoko luksuznih sjedala u poslovnom razredu i 181 sjedala u ekonomskom razredu. Tijekom cjelog leta putnicima će biti dostupna i Wi-Fi usluga.

Philadelphia se nalazi u saveznoj državi Pennsylvaniji i najveće je čvorište American Airlinesa na istočnoj obali, te najvažnija transferna zračna luka u SAD-u.

izvor: avioradar.hr

Travel Advisorputovanja

Posjetite naš YouTube kanal.

Znate li gdje je Hrvatska?

Prva direktna linija iz SAD-a za Hrvatsku

Da li je ovo najbizarniji razlog za prisilno spuštanje aviona ?