Travel AdvisorTravel Advisor

Rixos Premium Dubrovnik je hotel u kojem je zima ugodnija

 

Rixos Premium Dubrovnik, hotel s pet zvjezdica

Hotel je otvoren čitave zime i sprema brojna događanja. Specifičan je, među ostalom, i po divnoj glazbi koja uljepšava atmosferu, jer svakog dana gosti mogu čuti živu svirku. Od doručka, na kojem svira mlada pijanistica, do iza večere kada se u lobby baru mogu čuti razni izvođači. Hotel obilježava glazba, ali i umjetnički predmeti i slike u javnim prostorima, što mu daje poseban karakter i ugođaj.

Udoban hotel pun ugodnih iznenađenja

U doba godine kada klimatski uvjeti nisu uvijek idealni, nije problem ostati u hotelu jer nudi  mnogo zanimljivog sadržaja. Poseban dojam ostavljaju razne vrlo kvalitetne knjige koje se nalaze na policama u lobiju, a dostupne su za čitanje i proučavanje. Vidi se da je uređenje promišljeno do najmanjeg detalja kako bi gostima učinili boravak što ugodnijim.

Hotel Rixos se nalazi se na 15 minuta šetnje do Starog  Grada i 23 kilometara od zračne luke. Raspolaže s 310 luksuznih soba i apartmana, multifunkcionalnim kongresnim centrom kapaciteta do 900 gostiju, sedam konferencijskih dvorana, jedinim casinom u Dubrovniku i okolici, SPA &  Wellness centrom, kao i fitness centrom s bazenom.

Razgovarali smo sa Sandrom Urlić

– Naš hotel jedan je od rijetkih koji ostaju otvoreni tijekom čitave godine. Generalno mi kao hotel smo odlučili raditi tijekom čitave godine. Samo kad smo se renovirali, prije dvije godine, imali smo zatvoreno. Dakle, politika je hotela da tijekom čitave godine zadržimo sve zaposlenike jer smo shvatili i s aspekta radne snage, da ih je teško ponovno naučiti na početku sezone. Ovako imamo uhodanu ekipu, što je nama veliki plus kao stranom lancu. Mi imamo puno hotela u Egiptu, u Dubaiu, imali smo do prošle zime i u Švicarskoj. Zato imamo dogovor za onaj recimo višak radne snage sezonaca, da oni svojevoljno, ako žele, mogu ići raditi u te destinacije i do 4 mjeseca. To su najbolje prihvatili mlađi zaposlenici, vide i nauče nešto novo. To je nekakva nagrada, ali i trening. Ta se praksa pokazala jako dobrom – istaknula je Sandra Urlić, direktorica prodaje hotela.

Gastronomska ponuda

– Imamo i jako dobru ponudu hrane i pića. Od nekoliko naših restorana istaknula bih posebno Teppanyaki. To je jedini Teppanyaki restoran na ovim prostorima, a u kojemu nudimo i show cooking. Radi se o prelijepom  doživljaju u kojem gosti mogu pratiti kako se pripremaju jedinstveni i ukusni obroci. Hotel je dosta prostran, velik je i stalno se u njemu nešto događa. Imamo živu muziku uz koju gosti doručkuju i večeraju, imamo bogatu shoping ponudu. Sve je to idealno za zimski boravak u našem hotelu. S krajem listopada drastično se smanjuje broj letova u Dubrovnik, tako da se moramo okretati domaćim turistima i regiji. Još smo lani zamijetili veliki broj dolazaka gostiju iz Šibenika, Zadra, iz Istre, a posebice iz Zagreba. Nadamo se da ćemo s Pelješkim mostom postati još pristupačniji. Posebno bih istaknula da mi domaćeg gosta ne želimo samo zimi! Štoviše, domaći su gosti jednako dobrodošli tijekom cijele godine. Kad je o cijenama riječ, one su preko zime neusporedivo manje nego u sezoni – poručila je Sandra Urlić.

Dobar hotel nije teško preporučiti. Imao sam sreće boraviti u njemu u razna godišnja doba i slobodno mogu tvrditi da sam u svakom uživao bez obzira kupao se u moru ili ne. Rixos Premium Dubrovnik je hotel zbog kojeg se dolazi u ovaj divni grad. Zima je dobro vrijeme za posjetiti Rixos.

Ponudu zimskih paketa i programa pogledajte OVDJE.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Travel Advisor – Hrvatska

Pretplatite se na naš YouTube kanal

Previous articleNajstarija solana u Europi
Next articleMartinje po dalmatinski u vinarijama Šibensko-kninske županije