Seminar učitelja skijanja – Sexten 2017

Učitelji skijanja na državnom seminaru u Sextenu

Uskoro počinje skijaška sezona. Zapravo za mnoge je već počela. Neki se vesele, neki već čekaju ljeto. Neki obilaze štandove po gradovima, troše ljetne prihode, a drugima tek sada počinje posao za koji se valja pripremiti

Seminar učitelja skijanja - Sexten 2017

Zima je ove sezone konačno donijela snijeg na vrijeme pa su skijaške staze spremne. Prvi val skijaša prema planinama susjednih zemalja je krenuo te su skijališta Slovenije, Austrije i Italije vikendom puna. Prosinac postaje mnogima sve privlačniji. Cijene su niže, a gužve je manje baš kao početak srpnja na Jadranu.

HZUTS – Hrvatski zbor učitelja i trenera sportova na snijegu.

Naši marljivi učitelji i treneri skijanja te ostalih sportova na snijegu se također pripremaju. Svake godine ima nešto novo, a i učitelji sami trebaju osvježiti svoje znanje, potvrditi licencu ili možda položiti koji stupanj više ili ISIAu.

Sexten – najbolje otvaranje sezone

Seminar učitelja skijanja - Sexten 2017

U talijanskom skijalištu 3 Zinnen u Sextenu je održan državni seminar u organizaciji HZUTSa. Prisustvo je bilo više od 600 sudionika i prijatelja te turista iz Hrvatske.
Uvjeti su bili odlični kao što je istaknuo predsjednik Zbora Dag Modrić : ” Nikad bolji uvjeti za održavanje seminara u posljednjih 12 godina.”
Sexten je tako postao najpoželjnija destinacija na početku skijaške sezone.

Svi najbolji skijaši Hrvatske ovdje dolaze raspraviti nove tehnike, pokazati savršene zavoje i ponoviti kako najbolje prenijeti znanje na druge. Osim skijaša su bili i tamburaši pa se uz “Anton aus Tirol” čula “Ruža Hrvatska”.

Seminar učitelja skijanja - Sexten 2017 u Sextenu

Vježba skijaških likova po grupama na snijegu, prezentacija nove knjige, zanimljiva predavanja i obavezne diskusije o likovima uz pivicu na šanku “gljive” su za nama. Sezona je u punom zamahu pa valja raditi.

Kada dajete dijete u školu skijanja obavezno provjerite da li je učitelj skijanja kvalificiran i da li ima važeću licencu.

Travel Advisorskijanje.

Pogledajte naš YouTube kanal.

Alta Badia – ekskluzivno skijalište u srcu Dolomita

Aspen – vodič po skijalištu na kojem skijaju zvijezde

Najbolje skijalište na svijetu se nalazi u Francuskoj