Skijaška moda i trendovi zima 2017

Skijaška moda i trendovi zima 2017

Ako ste upravo rezervirali svoj savršen skijaški odmor, potraga za adekvatnom cool ski opremom i odjećom službeno može početi.

Skijaška moda i trendovi zima 2017

Možda niste sportski tip, ali sviđa vam se vibra planinskog sela, kuhanog vina ili ludih partija u mondenim ski odmaralištima. Za to će vam trebati topla, ugodna, a moderna odjeća i obuća koja je funkcionalna na skijaškoj stazi, kao i na ludom tulumu u Alpama. U trendu su elegantne minimalistički i crno-bijele kombinacije kao i jaki color-blocking, te neutralne nude i zemljane nijanse. Neke prošlogodišnje hit boje poput Marsale, koja ja oponaša boju crvenog vina te ljubičasto-plava boja koja asocira na galaksiju i dalje su jako popularne.

ice___point
mlfurs

Cool skijaške maske s metaliziranim staklima u jarkim bojama su trenutno veliki hit među poklonicima sportskog glam-looka. Ali, i obične sunčane naočale u veselim bojama bit će dobra zamjena  koja će vas dobro zaštititi od sunca koje zna biti itekako jako na skijanju.

trendencies

Dobra vijest je što skijaške jakne i hlače postaju sve uže i funkcionalnije. Skijaška moda postaje sve praktičnija te sve više podsjeća na street style odjeću. No, izvrsna suradnja skijaških brendova poput Montclera koji se često udružuje s raznim zvijezdama i dizajnerima, ili Canada Goosea koji je suradnju ostvario s poznatim francuskim dizajnerskim brendom Vetementsom, rezultirala je mnogim kreativnim i inovativnim linijama zimske odjeće. Neke jakne, koje su itekako funkcionalne i praktične, možda dizajnom podsjećaju na svemirske uniforme, no u trenu će se lako transformirati u puno praktičniju i ne tako avangardnu formu.

candelaibancos

Topli zimski asesoar kao što su rukavice, kape ili trake, i ove godine dolaze u veselim i šarenim bojama, te ih u svojoj ponudi imaju gotovo sve velike modne kuće, kao i mnogi high street brendovi. Žuta je boja obavezna, barem kao neki dio opreme. Za apres ski pleteni džemperi krem boja.

zomazingo

Veliki trend u dizajnu skija je suženje ‘struka’ na skijama , koje se može vidjeti kod gotovo svih proizvođača te povratak ‘starim’ materijalima poput čelika u izradi same skije. Vidljiva je inspiracija surf kulturom u dizajnu izrade snowboarda, koji sada sve više podsjećaju na surf daske a manje na snowboardove.

Travel Advisor : skijanje , lifestyle

Posjetite naš YouTube kanal.

Aspen – vodič po skijalištu na kojem skijaju zvijezde

Ski amadé – Austrijski skijaški raj