Što je Croatian Travel Festival ?

Što je Croatian Travel Festival

Ljubitelji putovanja, putopisci, blogeri, influenceri – poznati  festival putnika na Jadranu u najuzbudljivijem gradu na Mediteranu, u zadnjem vikendu svibnja stiže na šibenske dveri. Festival priča, putovanja i putopisa počinje 24.svibnja 2018.
Pa krenimo redom:

Što je Croatian Travel Festival

Što je Croatian Travel Festival ?

Croatian Travel Festival projekt je kojeg je Hrvatski klub putnika pokrenuo 2012. godine. Ideju organizatora da festival preraste u tradicionalno godišnje okupljanje najpoznatijih putopisaca i putnika, podržali su sudionici, ali i publika.

Stoga ovaj festival broji već  sedmo izdanje. Putopisci i putnici iz različitih dijelova Hrvatske, ali i okolnih zemalja, već su se nakon prvog izdanja festivala sami javljali sa željom da na sljedećem održe neko od zanimljivih predavanja na koja se publika svake godine odaziva u sve većem broju. Za Hrvatski klub putnika taj obostrani interes je najbolja potvrda uspješne festivalske formule koja uključuje i edukaciju kroz predavanja i radionice i zabavu.

Što je Croatian Travel Festival

O nagradi “Dijana Klarić”

Nagrada „Dijana Klarić“ pokrenuta je u znak sjećanja na mladu šibensku putnicu i fotografkinju koja je svoja iskustva s putovanja rado dijelila kao sudionica Croatian Travel Festivala.

Inicijativu za dodjelu nagrade pokrenuo je Hrvatski klub putnika u suradnji i uz podršku Dijanine obitelji. Nagrada je prvi put dodijeljena 2014. godine, a već na prvi natječaj pristigli su brojni radovi za svih pet kategorija u kojima se nagrada dodjeljuje.

Što je Croatian Travel Festival

Što vas čeka na 7. Croatian travel festivalu?

Uvodni dan Croatian Travel Festivala otvaramo 24. svibnja 2018. u klubu Azimut.

 

 

Što je Croatian Travel Festival

Razgled Šibenika u nedjelju – ne propustite šetnju kroz povijesnu jezgru kamenog ljepotana:

Nedjeljno poslijepodne započinjemo razgledom grada Šibenika! U suradnji s Turističkom zajednicom grada Šibenika i Udrugom vodiča Mihovil, organizano je besplatno razgledavanje povijesnog djela Šibenika.

Polazna točka info pult ispred kluba Azimut. U 18 h čekaju vas Vedran Buble u klubu Azimut i nakon njega Gordan Nuhanović.

Što je Croatian Travel Festival

Više detalja o programu i rasporedu pronađite na linku:

http://hotspots.net.hr/2018/04/croatian-travel-festival-2018-u-sibeniku/

 

Dođite. Jer nema ljepšeg grada za proslavu putovanja.

 

Visit Šibenik

facebook.com/TouristBoardSibenik

instagram.com/lovesibenik

Izvor: Hotspots

fotografije preuzete: TZG Šibenik

Travel AdvisorHrvatska

Posjetite naš YouTube kanal.

Šibenik je novi turistički hit

Veličanstvene povijesne utvrde u Hrvatskoj koje vrijedi posjetiti

Gorski Kotar – težak prijatelj kojeg vrijedi upoznati