ULTRA Europe Festival seli na novu lokaciju

ULTRA Europe Festival seli na novu lokaciju

U ovom trenutku mogu potvrditi da će se ULTRA Europe Festival održavati na stadionu parka Mladeži naredne četiri godine. Nova lokacija je prostranija i omogućit će daljnji razvoj festivala i bolje iskustvo posjetiteljima. Dogovor je postignut u suradnji s Gradom Splitom i Javnom ustanovom “Splitski sportski objekti”, a vjerujem da ćemo zajedno razviti Park Mladeži u vodeću lokaciju za organizaciju sličnih događanja u regiji. Otvaramo novo poglavlje ULTRA Europe festivala, koji će i dalje generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu u nadolazećim godinama “, rekao je Joe Bašić, direktor MPG Livea, službenog organizatora Festival ULTRA Europe.

Podsjetimo, budući da nisu potpisani nikakvi dogovori između Ultre i Hajduka, organizatori festivala su se okrenuli alternativnim rješenjima, a splitski stadion Park Mladeži bio je prvo mjesto koje bi moglo biti adekvatno rješenje.

Hajduk je često naglašavao koliko je stadion uništen nakon ULTRA Europe festivala. To je jedan od najvećih problema koje je donio festival, a i razlog zbog kojeg se dvije strane nikako nisu mogle složiti. Hajduk je tražio da Ultra pokrije sve troškove koje je klub imao zbog održavanja festivala.

Festival Ultra Europe održat će se u Splitu od 12. do 14. srpnja 2019. godine. Više informacija očekujemo do kraja tjedna.  

Travel Advisor – Busines

Posjetite naš YouTube kanal.

Grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Kako se ponašati u Splitu ? 10 zapovijedi

Nova katamaranska linija povezuje zračnu luku Split, otoke Brač i Hvar i grad Split