Split se sprema za nezaboravni glazbeni spektakl!

Stigao je trenutak koji su mjesecima željno iščekuju  tisuće obožavatelja najvažnijeg europskog destinacijskog glazbenog događaja! Ultra Europe. Odbrojavanje do šestog izdanja završava. Očekuje nas najbolje ljeto i najluđa zabava. Split se sprema za nezaboravni glazbeni spektakl!

Ultra Europe 2018.

AfrojackAlesso, Armin van BuurenAxwell /\ IngrossoCarl CoxDavid Guetta, DJ SnakeGalantis, HardwellMarco Carola, Steve Angello imena su izvođača koji se na vraćaju na splitski Poljud. Ovogodišnja osvježenja za splitsku publiku su nastupi švedske zvijezde Erica Prydza i Marshmelloa, DJ-a poznatog po maski koju nikada ne skida za vrijeme nastupa. Ime koje zaključuje prvu fazu lineupa je planetarno popularni američki dvojac The Chainsmokers koji će  izvesti brojne hitove, između ostalog Something Just Like This, nastao u suradnji s grupom Coldpay.

Ultra Europe je jedan od najvažnijih ljetnih festivala. Energija koja zaživi na poljudskom stadionu ne može se usporediti s ničim drugim. 

Ultra Europe

Alex Pall i Andrew Taggart iz New Yorka kriju se iza imena The Chainsmokers. Njihova je glazba mješavina indie, popa, dancea i hip-hopa, a na svjetsku se scenu probijaju 2014. godine hitom Selfie. Ovaj se dvojac prošle godine našao na Forbsovoj listi zarade dance izvođača i to na visokom trećem mjestu.

Eric Prydz švedski DJ poznat je po svom velikom hitu Call on Me te stilu koji čini mješavina house, techna i progressive zvuka.

Prepoznatljiva maska za glavu i glazba koja se može opisati kao miks future bassa, trapa i progressive housea ono su što u svijetu elektroničke glazbe čini prepoznatljivim DJ-a  Marshmelloa. Iako se sumnja da je riječ o Amerikancu Chrisu Comstocku, pravi identitet ovog glazbenika još se uvijek ne zna.

Ultra Europe

Hrvatska se u  Ultra obitelj uključila prije pet godina, a domaći su organizatori već s premijernim izdanjem pokazali da ovo neće biti samo još jedan festival. Više od deset pozornica, tri bajkovita otoka i centralni trodnevni festival na splitskom Poljudu koji dnevno ugosti više od 30 000 posjetitelja iz cijelog svijeta su samo neki od razloga zbog čega Ultra Europe  nosi epitet jedinstvenog destinacijskog glazbenog festivala i doživljaja u cijelom svijetu.

Split se sprema za nezaboravni glazbeni spektakl!

Ultra Europe jedini je to festival koji svoje  vodi na fanove na putovanje puno  najboljom elektroničkom glazbom, neponovljivom zabavom i predivnim lokacijama zbog Hrvatska putem  društvenih mreža postaje centar festivalskih događanja u svijetu. 

 

5.srpnja – RESISTANCE Opening Party  Giraffe Palm Beach House, Split

6.-8. srpnja – ULTRA Europe  stadion Poljud, Split

9.sprnja – Brač Regatta  Zlatni Rat, Bol, Brač

10.srpnja – ULTRA Beach Hvar  Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar

11.srpnja – RESISTANCE Vis Fort George, Vis

Travel Advisor – putovanja

Posjetite i pretplatite se na naš YouTube kanal.

Najbolji glazbeni festivali u Europi 2018

Dioklecijanova palača – srce Splita

The Yacht Week Croatia – možda najbolji način ljetovanja na Jadranu