WOW air prestao s radom i ostavio putnike na cjedilu

WOW air prestao s radom
Islandska niskobudžetna aviokompanija Wow Air prestala s radom, bez prethodnih najava,  te ostavila u nezavidnoj poziciji svoje putnike na dva kontinenta, u Europi i Americi.

WOW air je u priopćenju na službenoj internet stranici objavio da ukida sve letove. Putnicima su savjetovali da rješenje svoje situacije potraže kod nekog od drugih avio prijevoznika, kako bi ipak došli do svojih odredišta. Do propasti kompanije došlo je uslijed dugotrajnih financijskih problema.

Također su onima koji su rezervaciju vršili kreditnom karticom ili preko turističke agencije savjetovali  da pokušaju komunicirati s tim tvrtkama kako bi svoj novac dobili nazad. Navode i kako dio putnika ima pravo na povrat novca i od same kompanije. .

Prošle godine je bilo najavljivano da će konkurentska islandska kompanija Icelandair Group preuzeti vlasništvo nad Wow Air-om, međutim to se nije dogodilo.

Wow air je do 2018. zapošljavao više od tisuću ljudi. Iste godine sa svojih 11 aviona prevezao je oko 3,5 milijuna putnika.

Travel Advisorbusiness

Pretplatite se na naš YouTube kanal.

Avioni Boeing 737 Max koji su pali nisu imali dodatnu opremu ?

Airhelp, da ili ne?

Našli smo za vas najjeftinije letove