Zračna luka Rijeka nudi izvrsne prilike za putovanje

Zračna luka Rijeka nudi izvrsne prilike za putovanje

Zračna luka Rijeka nudi izvrsne prilike za putovanje. Trenutno se u prodaji mogu pronaći vrlo povoljne avionske karte low cost avioprijevoznika.

U svibnju za samo 14,99€ u jednom smjeru možete otići u Frankfurt kompanijom Condor,  svaki četvrtak i nedjelju sve do 21.10.2018. Trenutno se u prodaji mogu pronaći vrlo povoljne avionske karte low cost avioprijevoznika. Za istu cijenu možete  kompanijom Ryanair otići do Stockholma, petakom i ponedjeljkom, do 26.10. 2018.

34,67€ će u srpnju koštati let do Londona, svaki ponedjeljak i petak, kompanijom Ryanair. 17. svibnja uvode se i direktni letovi za Hannover, aviokompanijom Eurowings četvrtkom po cijeni od 19,99€  na više. 21,99€ koštat će u srpnju, utorkom i subotom let  Ryanairom u belgijsku prijestolnicu Bruxelles. Kompanijom Laudamotion moći ćete u lipnju do Berlina po cijeni od 24,99€  .

U Dusseldorf, Koln i Stuttgart  Eurowingsom u svibnju možete za 39,99 eura, a 45,83 eura u lipnju možete u Oslo kompanijom Norwegian Air Shuttle.

Iz Zračne luke Rijeka kao senzacionalnu vijest nude vijest o dolasku nizozemske low cost kompanije Transavia, koja je  će svaki četvrtak i nedjelju u srpnju letjeti u  Eindhoven za  najnižu cijenu od od 29,00€. 

Travel Advisor business

Zračna luka Rijeka nudi izvrsne prilike za putovanje.

15 razloga zbog kojih je dobro putovati

 Zašto su neke avio karte jeftinije od drugih ?

Eurowings proširuje ponudu – Najbrže rastuća avio kompanija u Hrvatskoj